Saturs:

  1. Ideālu Ziemassvētku dāvanu ikvienam var atrast Pepco
  2. Ziemassvētku dāvanas viņai
  3. Ziemassvētku dāvana mājas sievietēm
  4. Ziemassvētku dāvanas aktīvām sievietēm
  5. Ziemassvētku dāvana vīrietim
  6. Dāvanu idejas moderniem mājas cilvēkiem
  7. Ziemassvētku dāvanas spēlētājiem un entuziastiem
  8. Ziemassvētku dāvana bērnam
  9. Ziemassvētku dāvanu idejas pirmsskolas vecuma bērniem
  10. Ziemassvētku dāvanas skolas vecuma bērnam
  11. Ziemassvētku dāvanas pusaudžiem
  12. Jūs nevēlaties pirkt dāvanas? Izgatavojiet tās pats!

Ziemassvētki ir īpašs laiks, kad vēlamies dāvināt tuviniekiem dāvanas. Tomēr pareizās dāvanas izvēle var būt sarežģīta, jo īpaši, ja labi nepazīstam personu, kurai to nopērkam. Šajā pamācībā piedāvājam dažas Ziemassvētku dāvanu idejas sievietēm, vīriešiem un bērniem

Ieskaujoša, nomierinoša Ziemassvētku eglītes smarža, neatkārtojama pikanta piparkūku garša, visa ģimene, kas sapulcējusies ap galdu, kas pilns ar garšīgiem Ziemassvētku vakara ēdieniem… To lietu saraksts, par kurām mēs mīlam Ziemassvētkus, ir patiešām garš! Papildus visiem maņu, garīgiem un sociāliem pārdzīvojumiem mums ir ļoti svarīgas arī Ziemassvētku dāvanas. Mēs priecājamies gan par Ziemassvētku dāvanām, ko atrodam zem eglītes, gan par tām, ko paši dāvinām saviem tuviniekiem. Kādas Ziemassvētku dāvanas šogad izvēlēties saviem tuviniekiem? Apmeklējiet Pepco — mums ir Jums nedaudz ideju!

Ideālu Ziemassvētku dāvanu ikvienam var atrast Pepco

Kādas Ziemassvētku dāvanas izraisa plašu smaidu saņēmēju sejās un vienmēr ir piemērotas? Galvenokārt tās, kas ir izvēlētas ar lielu rūpību un ņemot vērā saņēmēju gaumi un intereses. Katram no jūsu tuviniekiem ir individuālas aizraušanās un intereses. Bērniem var patikt krāsainas rotaļlietas vai grāmatas, savukārt pieaugušie var dot priekšroku praktiskām vai personalizētām dāvanām. Tāpēc, sagatavojot Pepco Ziemassvētku piedāvājumu, mēs centāmies iekļaut tajā pēc iespējas vairāk šiem kritērijiem atbilstošu preču!

Ziemassvētku dāvanas viņai

Vai Jūs meklējat Ziemassvētku dāvanas ideju māsai, mātei vai pieaugušai meitai? Mēs labprāt sniegsim Jums dažus interesantus ieteikumus. Vispirms padomājiet, vai persona, kurai vēlaties uzdāvināt dāvanu, ir mājas cilvēks vai drīzāk izaicinājumu cienītāja. Vai viņai patīk lasīt vai varbūt ceļot? Zinot viņas intereses, būs daudz vieglāk atrast ideālu dāvanu.

Vīrietis dāvina dāvanu sievietei virs trauku galda.

Ziemassvētku dāvana mājas sievietēm

Kāda būs ideāla dāvana sievietei, kurai patīk pavadīt brīvu laiku mājās? Vispirms tāda, kas asociējas ar atslābināšanos, atpūtu un prieku un kas lieliski iekļaujas svētku atmosfērā, piemēram, smaržu komplekts!

Vakars ar šādu dāvanu ir īsti svētki maņām… Jūs varat izvēlieties starp dažādām opcijām par pievilcīgām, zemām cenām.

  • Ar Ziemassvētku zariņu rotāts komplekts, kurā ietilpst difuzors ar eļļu, kas saglabā smaržu līdz pat 45 dienām, kociņi un divas sveces stiklā ar degšanas laiku 9 h, divās vilinošās smaržas versijās: sandalwood vai apple cinnamon.
  • Komplekts, kas sastāv no sveces stiklā ar degšanas laiku 9 h, efektīva aromātiskā aerosola un difuzora ar eļļu, kas saglabā smaržu līdz 45 dienām, trijās smaržas versijām: wild berries, spices & love vai midnight lilac.

Citas labas Ziemassvētku dāvanu idejas mammai vai vecmāmiņai var būt arī ērti un mīksti džemperi, halāti vai naktsveļa. Galu galā katrs no mums dažkārt sapņo par slinku dienu komfortablā pidžamā. Pepco Ziemassvētku sortimentā Jūs atradīsiet:

  • siltu un pēc taustes patīkamu sieviešu halātu ar iespiestu rakstu un ietilpīgām kabatām, kas pieejams krēmkrāsā vai sarkanajā krāsā (izmēri S/M, L/XL);
  • jaukas sieviešu Ziemassvētku pidžamas ar ērtām rūtainām flaneļa biksēm (sieviešu izmēri S–XXL), kā arī citi pidžamu modeļi ar Ziemassvētku motīviem, piemēram, piparkūkas vīriņiem vai Ziemassvētku eglītēm;
  • sieviešu džemperi ar zvaigžņu motīvu un 3D elementiem, piemēram, sarkano ziemeļbrieža Rūdolfa degunu (izmēri S–XXL).

Šeit jūs gaida arī daudzas citas mīkstas un siltas idejas, kas lieliski noderēs kā dāvana Jūsu mammai, vecmāmiņai vai māsai!

Ziemassvētku dāvanas aktīvām sievietēm

Vai Jūsu draudzene, meita vai mamma labprātāk pavada laiku ceļojumos un tikšanās, nevis mājās? Tā vietā, lai nopirktu viņai Ziemassvētku dāvanu čību vai dekoratīvā spilvena veidā, izvēlieties dāvanu, kas saistīta ar viņas aizraušanās! Izvēlieties:

  • grāmatu — labu stāstu kolekcionāri un cienītāju noteikti iepriecinās šāda dāvana;
  • dāvanas karti — piemēram, viņas iecienītākā veikala vai kinoteātra, lai viņa pati varētu izvēlēties filmu, ko vēlas noskatīties dāvanas ietvaros;
  • termisko krūzi — lieliska dāvanas ideja cilvēkiem, kuri bieži ir steigā. Tuvojoties Ziemassvētkiem, Jūs bez problēmām atradīsiet termisko krūzi ar Ziemassvētku motīvu. Jūs varat arī apsvērt iespēju izgatavot to pēc pasūtījuma. Personalizēta apdruka vai gravējums ir patīkams pārsteigums.

Tas ir tikai dažas no daudzām dāvanu idejām Jūsu tuvajām sievietēm. Izvēloties dāvanu, ņemiet vērā ne tikai dāvanas saņēmēja intereses, bet arī vecumu un jau pašā sākumā padomājiet par naudas summu, ko vēlaties iztērēt.

Ziemassvētku dāvana vīrietim

Jums nav dāvanas idejas tētim, vīram vai brālim? Pepco ir šeit, lai palīdzētu. Arī vīriešu gadījumā netrūkst preču, kas ir ideāli piemēroti Ziemassvētku dāvanai. Neatkarīgi no dāvanas saņēmēja gaumes, pie mums Jūs noteikti atradīsiet dāvanu, kas viņu iepriecinās.

Sieviete un vīrietis sēž uz dīvāna un atver dāvanas.

Dāvanu idejas moderniem mājas cilvēkiem

  • Silti vīriešu džemperi no trikotāžas ar kašmira maigumu. Pieejami dažās modernās krāsās (izmēri M–XXL).
  • Mīkstas pidžamas ar Ziemassvētku rakstiem un siltām rūtainām flaneļa biksēm (izmēri M–XXL).
  • Klasisks krekls ar zilām rūtiņām, kas ir lieliski piemērots gan darbam, gan ikdienas valkāšanai.

Tie ir tikai daži vīriešu dāvanu piemēri, kas iepatiksies kungiem, kuriem patīk labi izskatīties jebkurā situācijā. Daudz vairāk dāvanu ideju Jūs atradīsiet Pepco veikalos!

Ziemassvētku dāvanas spēlētājiem un entuziastiem

Ja Jūs meklējat Ziemassvētku dāvanas ideju vīrietim, kuram patīk datorspēles vai konsoļu spēles, vai ceļojumu un sporta entuziastam, mums ir Jums daži ieteikumi. Šajā gadījumā ideāli piemēroti ir:

  • e-karte konta papildināšanai, kuru var izmantot savā iecienītākajā straumēšanas servisā vai spēļu veikalā (piemēram, Netflix, Amazon, Steam vai PlayStation Store), kas iepriecinās ikvienu filmu cienītāju, spēlētāju un ne tikai;
  • pārgājienu piederumi — piemēram, ietilpīga mugursoma, ūdens pudele vai termoss. Tie ir priekšmeti, kas iepriecinās ikvienu ceļojumu cienītāju;
  • sporta apģērbi un aksesuāri — tie ir ideāli piemēroti vīriešiem, kuriem patīk ne tikai skatīties uz sportistu centienus no tribīnēm vai uz dīvāna, bet arī pašiem nodarboties ar visdažādākajām aktivitātēm. Atkarībā no Jūsu budžeta Jūs varat izvēlēties sporta atstarotājus, T-kreklu, ērtus treniņbikses vai elastīgus šortus.

Ziemassvētku dāvana bērnam

Bērniem Ziemassvētku kulminācija ir satraukuma pilns gaidīšanas laiks, kad zem Ziemassvētku eglītes parādīsies skaisti iesaiņotas, izsapņotas dāvanas. Pepco plašajā Ziemassvētku sortimentā Jūs noteikti atradīsiet kaut ko savam mazulim piemērotu. Domājot par mazuļiem, esam sagatavojuši daudzveidīgu rotaļlietu un svētku apģērbu klāstu.

meitene bauda dāvanu zem Ziemassvētku eglītes.

Ziemassvētku dāvanu idejas pirmsskolas vecuma bērniem

Dāvanas jaunākajiem ģimenes locekļiem ir jābūt pielāgotiem viņu interesēm, kā arī viņu vecuma diapazonam. Turklāt daži cilvēki nopērk rotaļlietas mazliet vecākiem bērniem, lai tās noderētu mazulim ne tikai tad, kad viņš izsaiņo dāvanu, bet arī dažus mēnešus vēlāk. Tomēr jāatceras par drošības noteikumiem — jaunākajiem bērniem nav ieteicams iegādāties rotaļlietas vecākiem bērniem, kurām ir mazas detaļas. Uz rotaļlietas iepakojuma Jūs vienmēr atradīsiet attiecīgu vecuma marķējumu.

Kādu Ziemassvētku dāvanu var nopirkt pirmsskolas vecuma bērnam?

  • Koka trase slīdkalniņš ar trim automašīnām, kas palīdz attīstīt Jūsu mazuļa kustību koordināciju.
  • Jauki un mīksti apģērbi, piemēram, ar Jūsu iecienītāko pasaku varoņu attēliem vai jaukas pidžamas zēniem un meitenēm ar Ziemassvētku rakstiem.
  • Piederumi āra rotaļām — bumba, lāpsta ar spaini, lecamaukla, ziepju burbuļi un daudzi citi priekšmeti.

Ziemassvētku dāvanas skolas vecuma bērnam

Jauns skolnieks vai skolniece bieži vien jūtas gandrīz pieauguši, taču dziļi sirdī viņi joprojām ir bērni, kuri labprāt spēlējas ar mīkstām rotaļlietām, mašīnītēm vai plastilīnu. Izvēloties dāvanu skolas vecuma bērnam, ņemiet vērā viņa pašreizējās intereses — ja viņam patīk skola un kāds mācību priekšmets, Jūs varat iedvesmoties no tā.

Kādu Ziemassvētku dāvanu var nopirkt skolniekam vai skolniecei?

  • Hot Wheels trase ar divām cilpām un komplekta ietilpstošām automašīnām vai garāža ar diagnostikas staciju un ceļu, kas iepriecinās ikvienu mazu automašīnu cienītāju.
  • Barbie lelle ar komplektu Cepšanas darbnīca, kas būs vecākas meitenes sapņu dāvana.
  • Penālis ar bagātīgu aprīkojumu — vislabāk ar krāsainu flomāsteru un gēla pildspalvu komplektu.
  • Jauna mugursoma — piemēram, ar iecienītāko multfilmu vai spēļu varoņu attēliem.
  • Grāmatas, krāsojamās grāmatas, puzles vai spēles — proti, priekšmeti rotaļām, kas vienlaikus attīsta un aizpilda brīvo laiku.

Pepco infografika - Ko latvieši atrod zem Ziemassvētku eglītes.

Ziemassvētku dāvanas pusaudžiem

Ideālas dāvanas pusaudzim vai pusaudzei izvēlei nav jābūt grūtai. Ņemiet vērā sava bērna personību un intereses un izvēlieties:

  • modernu apģērbu — sporta džemperu, blūzi vai jaunus džinsus. Alternatīva iespēja ir iegādāties dāvanu karti par noteiktu summu;
  • kosmētika — pusaudze, kurai patīk labi smaržot un izskatīties, novērtēs krāsainu vannas līdzekli vai zīmola dezodorantu. Pusaudzi var iepriecināt matu veidošanas līdzekļi vai kosmētikas komplekts, ko reklamē viņa iecienītākais sportists;
  • spēles un grāmatas — šī dāvana ir piemērota jebkura vecuma cilvēkiem, ja vien viņiem patīk lasīt vai spēlēt datorspēles vai galda spēles. Pirms izvēlējaties noteiktu grāmatu, pārliecinieties, ka tā ir piemērota šai vecuma grupai.

Jūs nevēlaties pirkt dāvanas? Izgatavojiet tās pats!

Personalizētas un pašu rokām darinātas dāvanas ir lieliska Ziemassvētku dāvanai ideja praktiski ikvienam. Šāda dāvana liecina par ļoti lielu apņēmību, tāpēc ikvienam tā jānovērtē.

Kādas Ziemassvētku dāvanas Jūs varat izgatavot pats?

  • Albums ar fotogrāfijām — attīstiet fotoattēlus un ievietojiet tos izvēlētajā albumā. Jūs varat pievienot tiem parakstus, nelielas piemiņas lietas (piemēram, biļeti uz filmu, ko skatījāties kopā) un veltījumu.
  • Unikāla ēdiena recepte — ja Jūs zināt personas, kuru vēlaties pārsteigt, kulinārijas gaumi, izstrādājiet izvēlēta ēdiena grafisku noformējumu. Pievienojiet dāvanai sastāvdaļas, kas ir nepieciešamas, lai to pagatavotu.
  • Mājas dekorācija — ja protat šūt, izšūt vai gleznot, varat izgatavot attēlu, salveti, izšūtu spilvenu vai citu sīkumu, kas noteikti iepriecinās ikvienu.

Atcerieties, ka svarīgāka par pašām Ziemassvētku dāvanām ir laika pavadīšana kopā ar tuviniekiem. Ja jau izvēlaties viņiem dāvanas, veltiet laiku, lai pārliecinātos, ka tās ir pielāgotas viņu interesēm un aizrautībām. Mēs novēlam Jums priecīgus Ziemassvētkus un… tikai piemērotas dāvanas!