Saturs:

  1. Kā iesaiņot Ziemassvētku dāvanas?
  2. Radošas dāvanu iesaiņošanas veidi
  3. Kā viegli un estētiski iesaiņot dāvanas?
  4. Kā iesaiņot neparastu formu un izmēru dāvanas?
  5. Kā iesaiņot Ziemassvētkiem gultas veļu, krūzi un sveces?

Ziemassvētki ir laiks, kad mēs dāvinām viens otram dāvanas. Mēs vēlamies, lai tās būtu ne tikai skaistas un praktiskas, bet arī skaisti iesaiņotas. Galu galā tas ir pirmais, ko mēs redzam, izsaiņojot dāvanu. Kā tad iesaiņot Ziemassvētku dāvanas, lai radītu labu iespaidu? Iepazīstieties ar mūsu padomiem!

Kā iesaiņot Ziemassvētku dāvanas?

Kāds ir Ziemassvētku vakara aizraujošākais brīdis? Atbilde var būt tikai viena — tā, protams, ir “niršana” zem Ziemassvētku eglītes un Ziemassvētku dāvanu atvēršana! Tāpēc, lai vēl vairāk uzkurinātu savu tuvinieku ziņkāri un sagādātu viņiem vēl lielāku prieku šajā gaidītajā brīdī, ir vērts pievērst uzmanību Ziemassvētku dāvanu skaistajam iesaiņojumam. Dāvanas maisiņš, kaste vai varbūt skaists dekoratīvais papīrs un krāsainas lentes? Pepco Jūs gaida plašs dāvanu iesaiņošanas piederumu klāsts. Uzziniet, kuri no tiem Jums būs visnoderīgākie!

Dāvanu iesaiņošana ar ietinamo papīru.

Radošas dāvanu iesaiņošanas veidi

Skaists Ziemassvētku dāvanas iesaiņojums nav tikai estētikas jautājums. Tas ir arī veids, kā paust savas rūpes un uzmanību apdāvinātai personai. Saņemot skaisti iesaiņotu dāvanu, mums uzreiz rodas iespaids, ka persona, kas to ir izvēlējusies, veltījusi tai daudz laika un uzmanības. Tas padara dāvanu vēl īpašāku, un tā iepriecina mūs vēl vairāk.

Ziemassvētku dāvanu mīļajiem cilvēkiem iesaiņošana daudziem no mums ir viena no patīkamākajām Ziemassvētku gatavošanas sastāvdaļām. Parasti lietā tiek liktas šķēres, līmlente un dažādi piederumi. Pepco Jūs atradīsiet daudz noderīgu iesaiņošanas materiālu, jo īpaši:

  • iesaiņošanas papīru — tas Jums noderēs, lai iesaiņotu regulāras formas priekšmetus (piemēram, grāmatu, kastīti ar kosmētiku vai galda spēli). Tomēr dāvanu iesaiņošana dekoratīvajā papīrā aizņem mazliet laika. Jums ir jābūt arī asām šķērēm un līmlentei;
  • dāvanu maisiņus — gatavus iepakojumus Jūsu dāvanām! Dāvanu maisiņus ir vērts izmantot, ja Jums nav daudz laika. Pietiek vienkārši ielikt dāvanu maisiņā un viss;
  • dekoratīvās dāvanu kastes — tikpat ērts un interesants variants kā dāvanu maisiņš. Dāvanu kastes, kuras Jūs atradīsiet Pepco sortimentā, ir noturīgas, elegantas un pieejamas plašā izmēru klāstā. Kas svarīgi, Pepco dāvanu kasti vēlāk var izmantot dažādiem mērķiem — piemēram, sīkumu uzglabāšanai;
  • kreppapīrs — lai gan dažiem tas asociējas galvenokārt ar skolas mākslas darbiem, tas var būt lielisks materiāls dāvanu iesaiņošanai. Tas ir ideāli piemērots pat tad, ja ir jāiesaiņo neregulāras formas priekšmets — pietiek ietīt to kreppapīrā un sasiet ar elegantu lentīti;
  • lentītes, auklas, bantītes un citi rotājumi — grūti iedomāties radošu dāvanu iesaiņošanu bez šādu detaļu izmantošanas. Smalka bantīte vai lentīte būs skaists iesaiņojuma papildinājums.

Var arī padomāt par papildu dāvanu paciņu rotājumiem — šeit labi noderēs, piemēram, kanēļa standziņas, kaltētas apelsīnu šķēles vai svaigi egļu zari.

Dāvanu iesaiņošanas materiāli: iesaiņošanas papīrs, auklas, šķēres un piederumi.

Kā viegli un estētiski iesaiņot dāvanas?

Tas nav tik sarežģīti, kā varētu šķist. Ievērojiet dažus noteikumus, un Jūsu dāvanas būs iesaiņotas radoši, estētiski un nevainojami.

  • Izvēlieties pareizu papīra vai dāvanu maisiņa izmēru. Dāvanai ir jābūt rūpīgi ietītai papīrā, bet ne pārāk vaļīgi.
  • Pārliecinieties, ka dāvana ir droši iesaiņota. Aizsargājiet to pret bojājumiem, piemēram, ar papīru vai burbuļplēvi.
  • Rotājumi ir jāizvēlas atkarībā no dāvanas veida un gadījuma. Izvairieties no pārāk lieliem un spilgtiem rotājumiem, kas var novērst uzmanību no pašas dāvanas.

Jums nav laika vai neesat pārliecināts, vai Jūsu manuālās prasmes ir pietiekamas, lai skaisti iesaiņotu dāvanu ar dekoratīvo papīru? Mums ir Jums daudz ērtāks risinājums. Pepco sortimentā Jūs atradīsiet plašu dekoratīvo dāvanu kastu un maisiņu klāstu dažādos izmēros un formās!

Pepco infografika Kā iesaiņot dāvanu Ziemassvētkos.

Kā iesaiņot neparastu formu un izmēru dāvanas?

Dažas dāvanas prasa vēl vairāk radošuma iesaiņošanas laikā. Tas īpaši attiecas uz lieliem un neregulāras formas priekšmetiem. Kā ar tiem tikt galā? Tas ir vienkārši.

  • Neregulāras formas dāvanām var izmantot iesaiņošanas papīru, foliju vai kreppapīru. Šos materiālus var viegli piegriezt pēc izmēra vai ar radoši ietīt tajos dāvanas.
  • Lielus priekšmetus visērtāk ir ievietot iesaiņošanas maisiņos vai izmantot lielu dāvanu kasti.
  • Ja vēlaties, lai Jūsu dāvana būtu videi draudzīgāka, varat izmantot otrreizēji pārstrādātus materiālus. Dāvanu iesaiņošanai var izmantot vecas avīzes, kartona kastes vai papīra maisiņus.

Kā iesaiņot Ziemassvētkiem gultas veļu, krūzi un sveces?

Pepco Ziemassvētku gultasveļa bērna dāvanai blakus Ziemassvētku dāvanu krūzei ar peles Mikija motīvu.

Gultas veļa ir praktiska un eleganta dāvana, kas noderēs jebkurā gadījumā, tostarp Ziemassvētkos. Lai iesaiņotu dāvanai paredzēto gultas veļu, ir vērts izvēlēties atbilstošu iesaiņošanas papīru. Papīram ir jābūt pietiekami lielam, lai pārklātu visu gultas veļu. Var arī izmantot pelēku dāvanu papīru tādiem aksesuāriem kā zariņi, bumbiņas vai salvetes. Gultas veļu var iesaiņot klasiskā veidā, saliekot to kubiņā un ietinot papīrā. To var arī iesaiņot dāvanu kastē.

Ja krūzei ir interesants raksts, to ir vērts izcelt, piemēram, ietinot to papīrā tādās pašās krāsās ar tādu pašu rakstu. Ja tas ir izgatavots no trausla materiāla, piemēram, porcelāna, to ir vērts papildus pasargāt no bojājumiem, ievietojot to kartona kastē.

Lai iesaiņotu dāvanai paredzēto sveci, ir vērts izvēlēties atbilstošu iesaiņošanas papīru. Papīram ir jābūt pietiekami lielam, lai pārklātu visu sveci. Sveci var iesaiņot klasiskā veidā, saliekot to kubiņā un ietinot papīrā. To var arī iesaiņot dāvanu kastē.

Ziemassvētku dāvanu iesaiņošanas papīrs, lentes un iepakojuma piederumi.

Neatkarīgi no tā, kādu iesaiņojuma veidu esat izvēlējies, ir vērts atcerēties par personīgu akcentu. Dāvanai var pievienot apsveikuma kartiņu vai veltījumu. Dāvanu iesaiņošana ir ne tikai veids, kā pasargāt dāvanas no bojājumiem, bet arī rūpju un uzmanības izpausme saņēmējam. Izvēloties atbilstošu iesaiņošanas veidu un materiālus iepakojumu un materiālus, varat izveidot ne tikai praktisku, bet arī skaistu un unikālu dāvanu. Pepco Jūs atradīsiet visus nepieciešamus materiālus dāvanu iesaiņošan.