Saturs:

  1. Skaists Ziemassvētku galds — dekorācijas, kuras Jūs atradīsiet Pepco
  2. Kādām ir jābūt Ziemassvētku vakara galda dekorācijām?
  3. Skaistākās Ziemassvētku galda dekorācijas sākas ar galdauta izvēli
  4. Ziemassvētku galda piederumi — piešķir spīdumu jebkuram interjeram
  5. Kādi Ziemassvētku galda rotājumi būs vislabākie?
  6. Neaizstājams Ziemassvētku galda dekorācija: gaismiņas
  7. Tradicionālā Ziemassvētku galda dekorācijas elements: rotājums

Mēs uztveram Ziemassvētkus ar visām maņām. Mūs lutina ne tikai to neatkārtojamās garšas un smaržas, bet arī viss, ko uztveram ar savām acīm: krāsainas dekorācijas, mirgojošas lampiņas vai svētku galda klājums ģimenei un viesiem… Tāpēc, pirms Jūs un Jūsu ģimene sākat raudzīties pa logu pēc pirmo zvaigzni, obligāti parūpējieties par oriģinālu un iespaidīgu Ziemassvētku galda iekārtojumu. Vai Jūs meklējat svētku galda piederumus un interesantas dekorācijas par pievilcīgām cenām? Pepco Ziemassvētku kolekcijā Jūs noteikti atradīsiet kaut ko piemērotu!

Skaists Ziemassvētku galds — dekorācijas, kuras Jūs atradīsiet Pepco

Jūs nejūtaties pārāk droši interjera dizainā? Ziemassvētku vakara galda dekorēšana Jūs vairāk biedē, nekā rada svētku noskaņu? Pepco Jūs atradīsiet unikālus galdautus un galda paklājiņus, salvetes, galda celiņus, traukus, sveces, laternas un daudz ko citu.

Jūs viegli atradīsiet saskaņotu Ziemassvētku rotājumu stilu. Vai Jūs uzskatāt, ka jo mazāk, jo labāk? Un varbūt šogad Ziemassvētku vakara galds ir jāizrotā grezni? Viss, kas Jums ir vajadzīgs un ko Jūs meklējat, ir Pepco. Pirmssvētku pirkumus veiciet vienā veikalā… vismaz, ja runa ir par rotājumiem un dāvanām!

Šeit ir daži Pepco ieteikumi par to, kā izrotāt Ziemassvētku vakara galdu.

  • Tradicionāls iekārtojums — balts galdauts, sarkanas salvetes un eglītes zaru rotājums ir klasisks iekārtojums, kas vienmēr ir piemērots.
  • Moderns iekārtojums — pelēks galdauts, zelta krāsas salvetes un egles zaru rotājums ir moderns iekārtojums, kas piešķirs Ziemassvētku vakara galdam elegantu izskatu.
  • Glamūra stils — melns galdauts, sudraba krāsas salvetes un baltu spalvu rotājums veido glamūra stila iekārtojumu, kas ir ideāli piemērots Ziemassvētku vakariņām tuvinieku lokā.

Kādām ir jābūt Ziemassvētku vakara galda dekorācijām?

Ziemassvētku vakara galda dekorēšana ir skaista tradīcija, kurai ir daudz priekšrocību.

  • Tā veido svētku atmosfēru — skaisti klāts Ziemassvētku galds ir viens no svarīgākajiem Ziemassvētku dekorāciju elementiem. Tas rada siltu un mājīgu gaisotni , kas veicina kopīgu svinēšanu.
  • Tā ir cieņas pret tradīciju izpausme — tā ir gadsimtiem sena tradīcija. Tas ir veids, kā svinēt šo īpašo dienu un nodot nākamajām paaudzēm ar Ziemassvētkiem saistītās vērtības.
  • Tā iespēja paust radošumu — tā ir lieliska iespēja parādīt savu radošumu. Lai izveidotu unikālu iekārtojumu, var izmantot dažādus materiālus un rotājumus.
  • Tā ļauj pavadīt laiku kopā — tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem. To var izdarīt ar mūziku un svētku gardumiem.

Saskaņā ar tradīciju Ziemassvētku vakara galds gadsimtiem ilgi ir bijis klāts ar vienkāršu baltu galdautu, zem kura novietoja mazliet siena. No kurienes nāk šis paradums? Sienam un vienkāršam galdautam bez rotājumiem ir jāsimbolizē nabadzība un vienkāršība stallī, kur piedzima Jēzus. Daudzās poļu mājās tas tieši tā tiek darīt, lai gan pēdējos gados mēs arvien biežāk izlemjam kombinēt balto krāsu ar dažādiem krāsainiem aksesuāriem.

ALT: Ziemassvētku vakara galda rotājums: Ziemassvētku vecīša figūriņa, galdauts.

Skaistākās Ziemassvētku galda dekorācijas sākas ar galdauta izvēli

Ja jūs domājat, kā izrotāt Ziemassvētku galdu, sāciet ar pamatlietām — galu galā galvenais elements ir galdauts vai galda celiņš. Tas var būt balts, bet ļoti iespaidīgi izskatās arī Ziemassvētku vakara galdi, kas dekorēti ar galdautiem ar izšuvumu vai svētku apdruku.

Galdauts aizsargā galdu no bojājumiem un rada skaistu fonu galda piederumiem. Ziemassvētku vakaram ir vērts izvēlēties galdautu, kas pats par sevi ir dekorācija. Tas ir vienkāršākais un lētākais veids, kā pārvērst parastas vakariņas par svētku vakariņām.

Ja Ziemassvētki Jums ir bezrūpīgs laiks un atgriešanās bērnībā, izrotājiet galdu ar galdautu ar Ziemassvētku motīviem: ziemeļbriežiem, zvaigznītēm un eglītēm, kas uzjautrinās viesus un piešķirs Jūsu ēdamistabai brīvu noskaņu. Ja Ziemassvētku vakarā Jūsu mājās ir elegantas un nedaudz svinīgas vakariņas, izvēlieties diskrētu baltas krāsas šarmu, kas mirdz ar sudrabu vai zeltu.

Pepco esam gatavi jebkādām Jūsu galdauta vajadzībām. Šeit Jūs atradīsiet galdautus ar Ziemassvētku motīviem, kā arī elegantus, taisnstūrveida, kvadrātveida un apaļus, žakarda un traipiem izturīgus galdautus.

Ko Jūs atradīsiet Pepco?

  • Balti un sarkani galdauti ar zelta vai sudraba pavedienu. Tie maksā tikai 12 eur un izskatās izsmalcināti un eleganti.
  • Stilīgs rūtains galdauts — cena ir atkarīga no tā izmēra un modeļa. Par mazāko no tiem jūs samaksāsiet tikai 5 eur.
  • Paklājiņi ar svētku motīviem — alternatīva galdautiem un galda celiņiem! Šāda veida piederumu cenas sākas jau no dažiem zlotiem!

Salvetēm ir jābūt saskaņotām pārējo dekorāciju. Tos var salocīt svētku formās, piemēram, eglītēs vai zvaigznēs.

Pepco infografika par Ziemassvētku galda dekorēšanu Ziemassvētku vakaram.

Ziemassvētku galda piederumi — piešķir spīdumu jebkuram interjeram

Tradicionālie 12 Ziemassvētku vakara ēdieni ir vērts pasniegt unikālā veidā, lai vēl vairāk izceltu to svinīgu raksturu. Laba ideja ir papildināt svētku galda piederumus ar dažiem jauniem, elegantiem elementiem. Ziemassvētku vakara galda dekorācijas ir ne tikai rotājums vai svečturi, bet arī iespaidīgi trauki ēdienu un dzērienu pasniegšanai.

Ziemassvētku galda piederumi var būt izgatavoti no dažādiem materiāliem tādiem kā porcelāns, stikls, fajanss vai keramika. Populārākie ir porcelāna trauki, kas ir eleganti un izturīgi. Stikla trauki arī ir populāri, jo tie ir viegli un caurspīdīgi. Fajansa un keramikas trauki ir izturīgāki pret bojājumiem, taču tie var būt mazāk eleganti.

Pepco Jūs atradīsiet šķīvjus, salātu bļodas, zupu bļodas vai tases. Jūs varat izvēlēties vienkāršus, universālus baltus traukus, kas ir piemēroti gan Ziemassvētku vakaram, gan ikdienai, kā arī dekorētus traukus. Pēdējie, kas tiek izmantoti tikai īpašos gadījumos, radīs Jūsu mājās vēl vairāk svētku atmosfēras.

Ziemassvētku galda piederumus papildina skaisti kūku paliktņi, kārbas aromātiskiem cepumiem, cepšanas aksesuāri un formas, pateicoties kam kūkas un cepumi izskatās brīnišķīgi. Dekoratīvā keramika ar zaļiem un sarkaniem rakstiem piešķirs enerģiju un uzlabos noskaņu Ziemassvētku brokastu laikā, pat ja laika apstākļi aiz loga nav īpaši svinīgi.

Izvēloties galda piederumus Ziemassvētku vakara galdam, ir vērts ņemt vērā iekārtojuma stilu un viesu skaitu. Ja Jums ir liels galds un daudz viesu, ir vērts izvēlēties traukus, kuri ir viegli tīrīšanā. Ja Jums ir mazs galds un tikai daži viesi, varat izvēlēties dekoratīvākus galda piederumus.

Ziemassvētku interjera dekorēšana un Ziemassvētku vakara galds ar niedrēm un svecēm

Ko Jūs atradīsiet Pepco?

  • Ziemassvētku krūzes — vai Jūs meklējat lētu un vienkāršu ideju, kā izrotāt savu Ziemassvētku vakara galdu? Izvēlieties Pepco krūzes ar Ziemassvētku motīviem. Kafija, žāvēts augļu kompots vai tēja ar kanēli garšos īpaši šādos iespaidīgajos traukos!
  • Šķīvji, šķīvīši un bļodiņas ar Ziemassvētku motīviem — piemēram, ar ziemeļbriežiem.
  • Bļodas, kūku paliktņi un galda piederumiPepco Ziemassvētku galda piederumi ir iespaidīgi. To vidū Jūs atradīsiet ļoti īpaši skaistus salātu piederumus, paplātes, salātu bļodas un visu pārējo, kas noderēs uz Ziemassvētku galda.

Kādi Ziemassvētku galda rotājumi būs vislabākie?

Ja Jūs domājat par to, kā izrotāt Ziemassvētku galdu un vienlaikus netērēt šim mērķim pārāk daudz naudas, iepazīstieties ar mūsu sortimentu. Pepco Jūs atradīsiet ne tikai galda piederumus un iespaidīgas Ziemassvētku krūzes, bet arī daudz elementus, kurus var izmantot, lai izgatavotu ar rokām darinātus rotājumus un dekorācijas!

DIY Ziemassvētku rotājumi: žāvēti augļi un zefīri, lampiņas.

Neaizstājams Ziemassvētku galda dekorācija: gaismiņas

Sarkanas, sudraba un zelta krāsas, baltas? Pepco Ziemassvētku galda sveces lieliski papildinās Ziemassvētku vakara galda iekārtojumu. Jūs varat izvēlēties dažāda augstuma un biezuma sveces, lai izveidotu savu rotājumu. Iepērkoties Pepco, pievērsiet arī uzmanību gatavām svecēm, rotājumiem un laternām, ko izgaismo īsta uguns vai tāda, kas tiek barota no baterijām.

Ziemassvētku galdu var izgaismot ne tikai ar svecēm. Izmantojiet lampiņas, ko parasti pakarat uz eglītes. Novietojiet aizkaru vai ķēdi uz galdauta un pārliecinieties, kādu noskaņu tie rāda, izgaismojot katru galda dekorācijas detaļu. Ziemassvētku vakara galds tiek apspīdēts, padziļinot prieka un svētku siltuma atmosfēru.

Uzstādot sveces un lampiņas uz Ziemassvētku vakara galda, jāatceras daži noteikumi.

  • Drošība: sveces un lampiņas ir jāizvieto tā, lai tās neradītu ugunsgrēka risku. Jāpievērš uzmanība tam, lai rūpējas, lai sveces neatrastos blakus viegli uzliesmojošiem materiāliem, piemēram, galdautiem vai salvetēm.
  • Estētika: gaismiņām ir jābūt estētiski izvietotām. Izvairieties no galda pārslogošanas ar rotājumiem. Ir vērts pievērst uzmanību arī tam, lai rotājumu krāsas un formas atbilstu galda stilam.

Šeit ir daži konkrēti ieteikumi, kā uzstādīt sveces un lampiņas uz Ziemassvētku vakara galda.

  • Sveces svečturos: galda centrā novietojiet lielu svečturi ar baltu vai zelta sveci. Ap svečturi uzstādiet mazākus svečturus ar mazākām svecēm.
  • Rotājumi ar svecēm: novietojiet uz galda dažus rotājumus, kas izgatavoti no egļu, eglīšu vai priežu zariem. Novietojiet rotājumos dažādu krāsu sveces.
  • Lampiņas: pakariet uz galda baltas vai zelta krāsas lampiņas. Gaismiņas var arī piekārt uz eglītes vai citiem iekārtojuma elementiem.

Neatkarīgi no tā, kādu sveču izvietojumu Jūs izvēlēsieties, atcerieties, lai Jūsu Ziemassvētku galds izskatītos silti un svinīgi.

Tradicionālā Ziemassvētku galda dekorācijas elements: rotājums

Lai gan Pepco var iegādāties galdautus, traukus, sveces un visu pārējo, kas nepieciešams Ziemassvētku galda dekorēšanai, Jūs varat izgatavot rotājumus ar pašu rokām. Tas ir vienkārši un radīs Jums priecīgas gaidīšanas noskaņu jau pirms Ziemassvētkiem, un galvenais — tāda rotājuma nebūs nevienam citam! Lai padarītu Jūsu Ziemassvētkus vēl priecīgākus un maģiskākus, sagatavojiet:

  • burku bez vāciņa;
  • sveci;
  • lenti;
  • sudraba vai zelta krāsas zvaigznes, pērlītes vai mākslīgo sniegu.

Visus šos produktus Jūs atradīsiet Pepco Jūs varat iegādāties kanēļa standziņas pārtikas veikalā un nogriezt gabaliņu zaļa skujkoku zariņa no Ziemassvētku eglītes.

Ziemassvētku rotājumus var novietot galda centrā vai pie katra trauku komplekta. Rotājumus var izgatavot no egles, eglītes vai citu skujkoku zariem, kā arī no Ziemassvētku rotājumiem, piemēram, bumbiņām, ķēdītēm un čiekuriem.

Vienkārši ielieciet burkā sveci un zvaigznes, pērlītes vai mākslīgo sniegu. Uz tiem maigi sakārtojiet kanēli un zariņu, burciņas augšdaļu pārsieniet ar Ziemassvētku lentīti. Tas aizņem tikai dažas minūtes, maksā pāris zlotus un izskatās ļoti skaisti. Pievērsiet tikai uzmanību tam, lai svece neizdegtu līdz galam.

Varat arī izmantot glāzes ar Ziemassvētku ornamentu un mazām LED lampiņām. Vienkārši ieslēdziet tās un ievietojiet glāzē, saritinot tās tā, lai nebūtu redzams slēdzis ar baterijām. Glāzi var uzstādīt uz šķīvja, kas izklāts ar egles zariem, čiekuriem un kanēli. Vai Jūs vēlaties vēl ātrāk un vēl vienkāršāk? Izvietojiet uz Ziemassvētku šķīvja… bumbiņas. Šie Pepco izstrādājumi lieliski noderēs šim mērķim! Papildus iepriekš minētajiem priekšmetiem Ziemassvētku galdu var arī izrotāt ar citiem Ziemassvētku rotājumiem, piemēram, eņģeļu, Ziemassvētku vecīša vai ziemeļbriežu figūriņām.

Ziemassvētku galds ir svētku mājas centrālais punkts. Tā ir vieta, kur visa pulcējas visa ģimene, lai kopā svinētu Ziemassvētkus. Tāpēc ir tik svarīgi, lai galds būtu atbilstoši dekorēts. Skaisti klātais Ziemassvētku galds rada siltu un mājīgu atmosfēru, kas veicina kopīgu svinēšanu. Jūs jau zināt, kā izrotāt Ziemassvētku vakara galdu. Vai Jums ir nepieciešamas papildu idejas? Apmeklējiet Pepco tiešsaistē vai stacionārajā veikalā, lai iepazītos ar mūsu sortimentu un atrastu tajā kaut ko sev piemērotu!