Saturs:

  1. Tradicionālas kāzu dāvanas joprojām modē
  2. Galda piederumi, glāzes un galda servīze 
  3. Eleganti tekstilizstrādājumi un dekori
  4. Netipiskas kāzu dāvanas
  5. Dāvana piemeklēta jaunlaulāto interesēm
  6. Pirms iegādāties kāzu dāvanu
  7. Dāvana vēl nav viss – neaizmirstiet par apsveikuma kartīti un skaistu iesaiņojumu

Ideālas kāzu dāvanas meklējumi var būt īsts izaicinājums, taču tā ir arī unikāla iespēja paust savas jūtas un izrādīt cieņu jaunajam pārim. Šajā Pepco ceļvedī atradīsiet idejas kāzu dāvanai, kas noteikti iepriecinās jaunlaulātos.

Tradicionālas kāzu dāvanas joprojām modē

Lai gan šobrīd tik daudzi cilvēki izvēlas kāzās dāvināt naudu vai dāvanu karti, tas nenozīmē, ka līgava un līgavainis nepriecāsies par rūpīgi izvēlētu dāvanu. Tieši šādas tradicionālas dāvanas atceras vissiltāk, glabā gadiem un izmanto ar siltumu. Zemāk atradīsiet gatavas idejas kāzu dāvanai tradicionālās noskaņās.

Galda piederumi, glāzes un galda servīze 

Grūti iedomāties māju, kurā pietrūkst pašu nepieciešamāko elementu maltītes pasniegšanai. Ja vēlaties iegādāties kāzu dāvanu jauniem cilvēkiem, kuri tikai sāk savu kopīgo dzīves ceļu, varat izvēlēties:

  • Galda piederumu komplektu no nerūsējoša tērauda. Ideālā variantā iepakotu elegantā koferī.
  • Skaistu glāžu komplektu, kristāla glāzes vai cita veida glāzes dzērienu pasniegšanai ir lieliska ideja kāzu dāvanai. Pepco atradīsiet visu nepieciešamo: glāzes, mazās glāzītes un krūzes par lieliskām cenām!
  • Galda servīzi. Pusdienu trauku komplekts vai kafijas un tējas servīze ir ideāls variants. Svarīgi, ka šādai dāvanai nav jāmaksā daudz. Skaistus un stilīgus šķīvjus, bļodas un citus piederumus kāzu dāvanai atradīsiet veikalā Pepco.
  • Ja Jūs nepārliecina trauslas dāvanas, kas var saplīst pa ceļam uz kāzu ballīti, iegādājieties izturīgākus virtuves piederumu komplektus, piemēram, virtuves katlus un pannas. Arī šādus piederumus atradīsiet mūsu sortimentā!

PEPCO informatīva ilustrācija: kā iesaiņot kāzu dāvanu?

Eleganti tekstilizstrādājumi un dekori

Vēl viena ideja klasiskai kāzu dāvanai ir tekstilizstrādājumi. Kā dāvana tik svarīgā dzīves brīdī noderēs eleganti dvieļu, gultas veļas un spilvenu komplekti. Ko izvēlēties? Tas ir atkarīgs no pazīšanās pakāpes ar jauno pāri. Labi zinot jaunlaulāto vajadzības, iespējams izvēlēties to, kas viņiem visvairāk vajadzīgs. Ja šādas pārliecības nav, labāk izvēlēties pārbaudītas vērtības, piemēram, dekorus sienai, stilīgus gultasveļas vai elegantus dvieļu komplektus. Visas šīs lietas Jūs gaida Pepco!

Netipiskas kāzu dāvanas

Ne katrs jaunais pāris priecāsies par dāvanu karti vai galda piederumu komplektu. Daži cilvēki nepievērš lielu uzmanību tipiskām dāvanām, taču novērtē tās, kas ļauj piedzīvot ko nebijušu.

Galu galā, kā kāzu dāvanu iespējams pasniegt nedēļas nogali SPA, koncerta biļetes vai pat lidojumu ar gaisa balonu vai lēcienu ar izpletni. Variantu ir tik daudz, ka grūti izlemt. Svarīgākais ir piemeklēt šāda veida dāvanu jaunlaulāto interesēm un sapņiem. Vēl viena neparasta dāvana jaunlaulātajiem ir DIY dāvana. Jūs varat izveidot personalizētu fotoalbumu vai kādu citu dāvanu – viss atkarīgs no Jūsu individuālajiem talantiem un prasmēm. 

Dāvana piemeklēta jaunlaulāto interesēm

Meitenīte pasniedz kāzu dāvanu

Dažiem pāriem ir kopīgas intereses, piemēram, pārgājieni pa kalniem vai konkrēts sporta veids. Pārzinot intereses, šo informāciju iespējams izmantot kāzu dāvanas iegādei. 

Literatūras cienītājiem var dāvināt ierobežotā daudzumā izdotus iecienīto autoru darbus cietajos vākos. Tālu ceļojumu cienītājiem būs nepieciešami apskates albumi, aprīkojuma elementi vai aviobiļešu kuponi. Pāriem, kuri novērtē radošu laika pavadīšanu, lieliska ideja kāzu dāvanai var izrādīties gleznošanas darbnīca, fotografēšanas vai kulinārijas kursi. Iespēju ir tik daudz, atliek tikai padomāt par to, kas jaunlaulātos darīs laimīgus un ķerties pie šīs idejas īstenošanas.

Pirms iegādāties kāzu dāvanu

Pārliecinieties, ka tā būs īstā! Ne visi pazīst līgavu un līgavaini pietiekami labi, lai paši tiktu galā ar uzdevumu. Tāpēc jaunlaulātie izveido dāvanu sarakstus vai pilnvaro savus tuviniekus sniegt šāda veida informāciju. Nekautrējieties jautāt, ko iegādāties kāzu dāvanai, jo pareizā dāvana noteikti būs labāka piemiņa par vēl viena grāmatu vai otru mikseri.

Dāvana vēl nav viss – neaizmirstiet par apsveikuma kartīti un skaistu iesaiņojumu

Pat visbrīnišķīgākajai dāvanai ir nepieciešams atbilstošs iesaiņojums, it īpaši dāvanai tik svarīgam dzīves notikumam kā kāzas. Dāvanu iesaiņošanu var uzticēt profesionāļiem, daudzviet ir pieejamas vietas, kas sniedz šādus pakalpojumus. Tomēr dāvanu var iesaiņot arī pats.

Jums būs nepieciešams iesaiņošanas papīrs, diskrēta līmlente, skaista bante, šķēres un līdzīgi piederumi. Ja dāvināšanai paredzētas vairākas lietas, tās iespējams vienkārši ievietot dāvanu maisiņā. Neaizmirstiet arī par apsveikuma kartiņu un noteikti to parakstiet. Visu nepieciešamo kāzu dāvanas iesaiņošanai atradīsiet savā iecienītākajā Pepco veikalā.

Kāzu dāvanas izvēlei nav jābūt grūtai. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku tradicionālām vērtībām, kaut kam personalizētam vai ar jaunlaulāto interesēm saistītam, dāvanu ir jāizvēlas ar domu, kas viņiem var noderēt un kas iepriecināt. Galu galā, labākās dāvanas ir tās, kas saskan ar to personu interesēm, vēlmēm un gaumi, kuras tiek apdāvinātas.