Saturs:

  1. Sienu rotājums: glezna, grafika, rāmji ar fotogrāfijām
  2. Tase vai krūze
  3. Mājas rotājumi: sveces, podi, augi
  4. Šalle, lakats
  5. Piezīmju grāmata, plānotājs, kalendārs
  6. Grāmata
  7. Vannas kosmētikas komplekts
  8. Rotaslietas
  9. Kopīga došanās uz kino, koncertu vai SPA

Vai Jūs meklējat piemērotu dāvanu īpašam gadījumam savai draudzenei? Atrast ideālu dāvanu, kas padara viņu laimīgu un atgādinās viņai par Jūsu attiecībām, ir grūts izaicinājums. Piedāvājam dažas idejas, kas iedvesmos Jūs radīt neparastu dāvanu Jūsu draudzenei.

Jūsu draudzene ir īpašs cilvēks un viņa ir pelnījusi dāvanu, kas viņu sagādās viņai prieku. Neatkarīgi no tā, vai Jūsu draudzenei patīk eleganti aksesuāri, vai viņa pavada laiku, nodarbojoties ar radošiem hobijiem, vai arī novērtē praktiskas un personīgas dāvanas, mēs esam sagatavojuši daudzas dažādas iedvesmojošas idejas dažādiem adījumiem un katram budžetam.

Sienu rotājums: glezna, grafika, rāmji ar fotogrāfijām

Kolāža, glezna, plakāts — grafika, kas pielāgota Jūsu draudzenes gaumei, var kļūt par interesantu viņas dzīves telpas papildinājumu. Parūpējieties, lai šāda dāvana atspoguļotu viņas personību, intereses un varbūt pat sapņus. Tā varētu būt, piemēram, ainava, kas viņas piešķirs viņas dzīvoklim harmoniju un mieru, vai dinamiska abstrakcija, kas piešķir interjeram enerģiju un modernu raksturu. Glezna, sienas rotājums vai grafikas ar iecienītāko citātu vai motivējošu vēstījumu būs ne tikai interesants rotājums, bet arī ikdienas atgādinājums par Jūsu draudzību un atbalstu.

Populāra dāvanas draudzenei ideja ir rāmji ar kopīgām fotogrāfijām. Mēģiniet izvēlēties fotogrāfijas no dažādiem Jūsu draudzības brīžiem — no smieklīgiem selfijiem līdz kadriem no svarīgiem notikumiem. Ievietojot tos elegantos rāmjos, izveidosiet atmiņu kolekciju, ko Jūsu draudzene varēs pakārt savās mājās. Tā ir īpaša dāvana, kas katru reizi atgādinās viņai par kopā pavadītajiem brīžiem, smiekliem, piedzīvojumiem un atbalstu, ko Jūs sniedzat viena otrai.

Pepco infografika par dāvanas dāvināšanas draugam priekšrocībām.

Tase vai krūze

Tase vai krūze ir ļoti praktiska un vienlaikus personīga dāvana draudzenei, kas katru dienu atgādinās viņai par Jūsu saikni.

Izvēloties tasi vai krūzi, mēģiniet atrast tādu, kas atspoguļo viņas iecienītākās krāsas, rakstus vai intereses (piemēram, kalnu motīvs ceļotājai, viņas mīļotā mājdzīvnieka attēls). Trauks ar iedvesmojošu citātu vai jauku grafiku var piešķirt enerģiju rīta kafijas vai tējas rituālam. Savukārt eleganta, dekoratīva tase var kļūt par papildu oriģinālu interjera iekārtojuma elementu, kas pievelk uzmanību.

Lai padarītu šo dāvanu vēl īpašāku, pievienojiet tai iecienītākās kafijas vai tējas paciņu, šokolādes, pralinē komplektu vai aromātisko sveci. Tādējādi Jūs uzdāvināsiet gatavu recepti atslābinošiem un patīkamiem atpūtas brīžiem ar iecienītākā dzēriena tasi.

Smaidoša sieviete pasniedz dāvanu draugam.

Mājas rotājumi: sveces, podi, augi

Vai Jūsu draudzene brīvajā laikā šķirsta interjera dizaina katalogus un viņai patīk ieskaut sevi ar skaistiem priekšmetiem? Sienu dekorācijas, skulptūras, sveces un svečturi, aromterapijas kamīni — tie ir nelieli aprīkojuma elementi, kas rada mājīgu atmosfēru telpā. Izvēlieties sveces ar Jūsu draudzenes iecienītāko aromātu un papildiniet tās ar smaržu kociņiem. Aromterapija ar ēterisko eļļu un aromterapijas kamīnus izmantošanu nodrošina patīkamus atslābināšanas brīžus pēc saspringtas dienas.

Ja Jūsu draudzene ir dabas mīļotāja un savā mājoklī uztur pilsētas džungļu stilu, tad Jūs varat uzdāvināt viņai kaut kādu augu sugu, kuras viņas kolekcijā vēl nav. Lieliskā izvēle ir arī uzdāvināt puķu podu, jo īpaši oriģinālas formas vai krāsas, kas ir ne tikai praktisks, bet arī dekoratīvs aprīkojuma elements.

Šalle, lakats

Šalle vai lakats ir gan eleganta, moderna un praktiska dāvana draudzenei. Šāda aksesuāra izvēle parāda, ka Jūs labi zināt un novērtējat viņas gaumi un stilu. Mēģiniet izvēlēties rakstu, kas harmonizē ar viņas iecienītākajām krāsām un sader ar viņas apģērbu. Šāda dāvana var būt ne tikai skaists, bet arī praktisks viņas garderobes papildinājums, kas nodrošina viņai siltumu vēsākās dienās. Lakatu var arī izmantot kā stilīgu un oriģinālu matu aksesuāru. Katrs no šiem elementiem piešķirs viņas ikdienas apģērbam mazliet greznuma, vienlaikus atgādinot viņai par Jūsu draudzību.

Piezīmju grāmata, plānotājs, kalendārs

Vai Jūsu draudzene ir organizēšanas meistare? Vai arī gluži pretēji — viņa nespēj atcerēties ikdienas lietu saraksts, kas jānokārto? Jūs varat viņai palīdzēt tikt ar to galā, uzdāvinot skaistu un noderīgu plānotāju vai kalendāru, kas atvieglos viņai ikdienas uzdevumu veikšanu un ilgtermiņā palīdzēs sasniegt noteiktus mērķus.

Dāvanu plānotājs draugam, blakus žāvētu ziedu pušķis un pildspalva.

Izvēlieties piezīmju grāmatu vai plānotāju, kas būs ne tikai funkcionāls, bet arī iedvesmojošs, jo īpaši, ja Jūs to pielāgosiet savas draudzenes dzīvesveidam, interesēm un vajadzībām. Eleganta piezīmju grāmata, kur viņa varēs pierakstīt savas domas, idejas un plānus, kļūs par viņas ikdienas pavadoni. Plānotājs ar pārdomātu izkārtojumu un papildu vietu piezīmēm palīdzēs viņai uzturēt kārtību ikdienas uzdevumos. Savukārt kalendārs, jo īpaši tāds ar skaistu grafiku vai motivējošiem citātiem, ne tikai atvieglos organizāciju, bet arī priecēs viņas acis vienmēr, kad viņa to lietos.

Grāmata

Grāmata vienmēr ir piemērota dāvana literatūras cienītājai. Pareizas lasāmvielas izvēle — vai tas būtu bestsellers, vai viņas iemīļotā žanra romāns — sagādās viņai lielu prieku. Grāmata var būt arī veids, kā atpūsties un atslābināties, nodrošinot viņai mirkļus, kad viņa var aizbēgt no ikdienas dzīves.

Pašattīstības rokasgrāmata, pavārgrāmata, augu enciklopēdija, ceļojumu reportāža — mēģiniet atrast tēmu, kas atbilst Jūsu draudzenes interesēm un hobijiem. Šāda dāvana var veicināt jaunas pieredzes atklāšanu un iedvesmot rīkoties. Uzdāvinot grāmatu, Jūs dodat ne tikai fizisku priekšmetu. Tā ir zināšanu un jaunu ideju krātuve, kā arī veids, kā pavadīt patīkamu vakaru ar savu iecienītāko lasāmvielu.

Vannas kosmētikas komplekts

Vai Jūs redzat, cik aizņemta ir Jūsu draudzene un kā viņai trūkst laika sev? Viņai noteikti ir nepieciešams atslābināšanas brīdis tikai sev. Uzdāvinot skaisti smaržojošu vannas kosmētikas komplektu, Jūs arī nodrošināt viņai iespēju pavadīt atslābinošu vakaru savā vannas istabā.

Šāda dāvana, kas sastāv no aromātiskajām eļļām, putojošām vannas bumbām, sāļiem un losjoniem, var pārvērst ikdienas rutīnu par greznu SPA procedūru. Izvēloties produktus, pievērsiet uzmanību viņas iecienītākajiem aromātiem un sastāvdaļām, kas ne tikai kops viņas ādu, bet arī rūpēsies par viņas labsajūtu. Kosmētikas komplekts, kas papildināts ar mīkstu mazgāšanas sūkli un aromātiskajām svecēm un eleganti iesaiņots, ne tikai skaisti izskatīsies, bet arī kļūs par Jūsu uzdāvinātā miera un atslābināšanas simbolu.

Rotaslietas

Kā labākā draudzene tu lieliski zināt, kādi piekariņi, auskari un aproces lieliski atbildīs Jūsu draudzenes gaumei, vienlaikus izceļot viņas individuālo stilu un skaistumu. Rotaslietas ir ļoti personīga un eleganta dāvana, kuras emocionālā nozīme var būt daudz lielāka par faktisku finansiālo vērtību.

Izvēloties rotaslietas savai draudzenei, vispirms padomājiet par to, kas vislabāk atbilst viņas personībai — vai tā būtu smalka aproce, eleganti auskari vai stilīga kaklarota. Personai, kas ciena oriģinalitāti un unikālu dizainu, sameklējiet kaut ko ar interesantu rakstu vai krāsainu akmeni, ko radījuši amatnieki vai neatkarīgi mākslinieki.

Kopīga došanās uz kino, koncertu vai SPA

Kopīga došanās uz spa kā dāvana labākajam draugam.

Ja Jums ir grūti atrast dāvanu savai draudzenei, varbūt fiziska priekšmeta vietā ir vērts uzdāvināt viņai koncerta vai kino biļeti vai kuponu kopīgam restorāna apmeklējumam vai SPA procedūrām. Tā ir dāvana, kas sniedz ne tikai prieku par piedzīvoto, bet vispirms vērtīgo kopā pavadīto laiku.

Izvēlieties filmu, kuru Jūsu draudzene jau sen ir vēlējusies noskatīties. Sameklējiet viņas iecienītākā izpildītāja koncertu, kuru viņa vienmēr ir vēlējusies redzēt dzīvajā. Atrodiet skaistumkopšanas salonu, kur Jūs varat kopā pavadīt pēcpusdienu, baudot atslābinošas procedūras un masāžas. Kupons piedzīvojumiem ir lielisks veids, kā izrauties no ikdienas un atpūsties, baudot kopā pavadīto laiku. Šāda dāvana ne tikai stiprinās Jūsu saikni, bet arī kļūs par neaizmirstamu pieredzi, ko Jūs ilgi atcerēsieties ar smaidu sejās.

Pepco ir veikals, kur var atrast daudz lētu un oriģinālu dāvanu draudzenēm. Izvēloties dāvanu draudzenei, ieteicams vadīties pēc viņas gaumes un interesēm. Ja viņai patīk gatavot, Jūs varat uzdāvināt viņai virtuves komplektu vai pavārgrāmatu. Ja viņa ir modes cienītāja, Jūs varat nopirkt viņai jaunu šalli vai rokassomu. Savukārt, ja viņa interesējas par sportu, Jūs varat uzdāvināt viņai sporta apģērbu vai sporta piederumus. To visu Jūs atradīsiet mūsu stacionārajos veikalos. Apmeklējiet tos jau šodien!