Saturs:

  1. Tradicionālas Valentīndienas dāvanas
  2. Nelielas Valentīndienas dāvaniņas
  3. Radošas idejas Valentīndienas dāvanām

Valentīndiena jeb visu mīlētāju diena ir lieliska iespēja parādīt mīļotajam cilvēkam, cik svarīgs viņš Jums ir. Sirsniņdienas dāvanas ir vienkāršs veids, kā izteikt savas jūtas… bez vārdiem. Mēs varam izvēlēties tradicionālos ziedus un šokolādi, uzdāvināt mīļotajam cilvēkam bižutēriju vai nelielu dekoru mājoklim, piemēram, aromātisku sveci vai rāmīti ar kopīgu fotoattēlu. Apskatiet mīlētāju dienas dāvanas 14. februārim!

Tradicionālas Valentīndienas dāvanas

Valentīndienā dažas dāvanas tiek uzskatītas par klasiskām vērtībām, tāpēc vienmēr ir aktuālas. Tieši šīm tradicionālajām dāvanām piemīt milzu spēks, kas ļauj izteikt jūtas vienkāršā veidā!

Ziedi (īpaši sarkanas rozes!) tiek uzskatīti par universālu mīlestības simbolu. Izvēloties pušķi, tam iespējams pievienot personisku kartiņu un parūpēties par īpašu piegādi. Augstas kvalitātes šokolādes kārba ir vēl viena Valentīndienas klasika. Lai šo dāvanu padarītu vēl īpašāku un personiskāku, izvēlieties šokolādes konfektes ar nestandarta pildījumu, neparastām garšas kombinācijām un oriģinālām formām. Izvēloties bižutēriju, pievērsiet uzmanību dizainam, lai tas būtu pieskaņots saņēmēja stilam. Tā var būt smalka rokassprādze, eleganta kaklarota vai smalks gredzens. Ar gravējumu Valentīndienas dāvana kļūs vēl īpašāka un neaizmirstamāka.  

Nelielas Valentīndienas dāvaniņas

Pat nelielai dāvaniņai ir milzīga nozīme! Svarīgi, lai šādai dāvaniņai piemistu romantisma nots un būtu saistīta ar saņēmēja interesēm. Kādas mazas, bet nozīmīgas dāvaniņas ir piemērotas Valentīndienai? 

Pepco informatīva ilustrācija “Ko iegādāties Valentīndienas dāvanai?”

Sveces vienmēr ir lieliska ideja! Tās palīdz radīt maģisku un romantisku atmosfēru, piepilda telpu ar siltu mirdzumu un patīkamu aromātu. Izvēlieties sveces, kuru aromātam ir īpaša vieta jūsu attiecībās, piemēram, atgādina par kopīgi pavadītiem mirkļiem un sajūtām. Jūs varat izvēlēties arī dekoratīvus svečturus, kas kļūs par praktisku un elegantu interjera elementu. Lieliska alternatīva svecēm un svečturiem ir moderni aromāta difuzori! Apskatiet Pepco jauno sveču un svečturu kolekciju.

Ja mīļotajam cilvēkam patīk lasīt, laba grāmata būs lieliska Valentīndienas dāvana. Tā var būt romantisks romāns (lieliski iederas mīlētāju dienas tematikā), iecienītākā dzejnieka jaunākais dzejoļu krājums vai jebkura iemīļotā rakstnieka grāmata. Universāla ideja nelielai Valentīndienas dāvanai ir krūze ar romantisku saukli, personalizētu dizainu vai kopīgu fotogrāfiju. 

Arī kosmētikas komplekti vannai, piemēram, vannas sāls, vannas bumbas vai ekskluzīvas dušas želejas, labi iederēsies Valentīndienas noskaņās. Sukulenti un citi mazi telpaugi vai japāņu pundurkociņš ir dāvana, kas… augs kopā ar jūsu mīlestību. Foto rāmīši ir vēl viena lieliska ideja Valentīndienas dāvanai. Varat izvēlēties rāmīti ar romantisku motīvu un ievietot tajā jūsu kopīgo fotoattēlu. Tā ir ne tikai dāvana, bet arī skaistas atmiņas par kopā pavadītajiem mirkļiem.

Radošas idejas Valentīndienas dāvanām

Valentīndienas dāvanas no Pepco

Valentīndiena ir lieliska iespēja ļaut vaļu savam idejām un izteikt jūtas ar radošām un personalizētām dāvanām. 

Lūk, dažas iedvesmojošas idejas nestandarta, ar rokām darinātām dāvaniņām:

  • Albums ar kopīgām atmiņām – izveidojiet savu fotoattēlu albūmu un parakstiet fotogrāfijas, kurās iemūžināti jūsu attiecību īpašākie mirkļi. Tā var būt vienkārša atmiņu kladīte ar ielīmētām fotogrāfijām un īsiem aprakstiem, vai nopietnāks izpildījums scrapbooking tehnikā.
  • Ar rokām darinātas sveces – izlejiet sveces, pievienojot partnera vai partneres iecienītākos aromātus un krāsas. Tā ir ne vien personalizēta dāvana, bet arī veids, kā radīt romantisku atmosfēru – ar rokām darinātas sveces mirdzums un aromāts noteikti sasildīs mīļotā cilvēka sirdi.
  • Ar mīlestības apliecinājumiem pilna burka – uz maziem papīra gabaliņiem izsakiet vārdos, cik ļoti mīlat un novērtējat otru cilvēku. Ievietojiet papīra gabaliņus dekoratīvā burkā – tā ir dāvana, kas saņēmējam katru dienu atgādinās par jūsu mīlestību.
  • Kulinārijas šedevrs — ja ēdiena gatavošana ir jūsu aizraušanās, pagatavojiet īpašu maltīti vai partnera iecienītākos gardumus. Tās var būt smalkas vakariņas, mājās gatavoti saldumi vai izcils deserts. Parūpējieties, lai vakariņas noritētu atbilstošā gaisotnē!
  • Personalizēta glezna vai plakāts – izveidojiet vai pasūtiet gleznu, kas jums abiem daudz nozīmē. Tā var būt grafika ar svarīgu citātu, abiem nozīmīgas vietas ilustrācija vai fotoattēls, kā arī plakāts, kas atspoguļo kopīgas interese.

Atcerieties, ka Valentīndienas dāvanas izvēlē svarīgākā ir ideja un ieguldītais laiks tās realizēšanā. Radošas, ar rokām darinātas dāvan