Saturs:

  1. Sirsnīgas dāvanas Māmiņdienā
  2. Lieliskākā Māmiņdienas dāvanai ir personalizēta dāvana 
  3. Kā nekļūdīties dāvanas izvēlē?
  4. Dažas citas Mātes dienas dāvanu idejas no Pepco

Viņa vienmēr ir līdzās, kad tas ir nepieciešams. Atbalsta visos plānos, neprātīgās idejās un sliktos dzīves brīžos. Uz viņu var paļauties neatkarīgi no tā, kas notiek Jūsu dzīvē. Mamma, neapšaubāmi, ir īpaša persona, kas pelnījusi visu to labāko. 

Lai gan noteikti cenšaties viņai izrādīt savu mīlestību un pateicību ne tikai svētkos, Māmiņdiena ir lieliska iespēja iepriecināt mammu ar nelielu dāvaniņu. Kādu dāvanu izvēlēties Mātes dienai? Ieskatam dažas interesantas idejas no plašā Pepco piedāvājuma klāsta!

Sirsnīgas dāvanas Māmiņdienā

Mūsdienu saspringtajā dzīves ritmā atpūtu un laiku tikai sev var uzskatīt par deficīta precēm. Laba ideja sirsnīgai un jaukai dāvanai var būt mazas lietiņas, kas palīdzēs uzburt svinīgu noskaņu atpūtai mājas apstākļos.

Idejas sirsnīgām Māmiņdienas dāvanām:

  • Aromātiskās sveces – visapkārt izplatīs brīnišķīgu aromātu un nekavējoties radīs labu garastāvokli. Šāda veida sveces ir ne vien aromātiskas, bet arī vizuāli tīkams telpas noformējums. 
  • Svečturi – vēl viena ideja māmiņas sveikšanai. Svečturi un laternas izkliedēs tumsu, lieliski iederoties dažādā stilā ieturētos interjeros.  
  • Skaista krūzīte un garda tēja – kad Jums nav idejas, ko iegādāties Mātes dienas dāvanai, palīgā nāk plašais Pepco krūzīšu klāsts. Tajā atradīsiet dažādus dizainus un krāsas un kāds no tiem noteikti būs Jūsu mammas gaumē. Komplektu iespējams papildināt ar gardu tēju.

Kura no šīm dāvanām sagādātu Jūsu mammai vislielāko prieku?

Pepco informatīva ilustrācija ar Mātes dienas atzīmēšanas datumiem Eiropā

Lieliskākā Māmiņdienas dāvanai ir personalizēta dāvana 

Ja vēlaties dāvanai piešķirt personisku akcentu, dodiet priekšroku pārbaudītām un uzticamām vērtībām. Izvēlieties vienu vai vairākas fotogrāfijas, kas saistītas ar pašreizējiem dzīves notikumiem vai skaistām atmiņām, piemēram, no kopīgiem ceļojumiem, un pieskaņojiet tām atbilstošu foto rāmīti. Pepco pieejami dažāda dizaina, krāsas un izmēra foto rāmji. Smaids mammas sejā un saviļņojuma asariņa garantēta!

Ja jums ir daudz brīvā laika vai lielāks budžets, varat piedāvāt mammai kādu interesantu ceļojumu, kopīgu pasākumu, apmaksātu nedēļas nogali SPA vai friziera apmeklējumu. Šāda veida dāvana var likties nedaudz neparasta, taču tā ļaus mammai pilnībā atpūsties un piedzīvot neaizmirstamus mirkļus. 

Kā nekļūdīties dāvanas izvēlē?

Mātes diena ir īpašs notikums, kuru vērts atzīmēt ar pareizi izvēlētu dāvanu. Lai pārliecinātos, ka dāvana trāpīs desmitniekā, ievērojiet dažus vienkāršus norādījumus:

  • Dāvana saskan ar mammas interesēm – varbūt viņai patīk lasīt grāmatas, apmeklēt kino vai gleznot? Pamēģiniet atrast to, kas būtu saistīts ar šiem vaļaspriekiem. 
  • Atbilst gaumei – izplatīta kļūda, iegādājoties dāvanas, ir sekošana savai gaumei. Apskatot potenciālās dāvanas Mātes dienai, apsveriet, vai viņai tās patiks
  • Iekļaujas budžetā – neļaujiet sevi pievilt ar domu, ka tikai dārga Mātes dienas dāvana var būt iespaidīga. Daudz svarīgāk par to, cik daudz naudas Jūs tērējat pirkumam, ir ietrāpīt mammas gaumē un sagādāt viņai patīkamu pārsteigumu. Šāda mērķa sasniegšanai nav nepieciešamas milzīgas naudas summas. Pepco bez liekām problēmām atradīsiet jaukas dāvanas par labu cenu.

Ja kaut kāda iemesla dēļ dāvanas izvēle sagādā grūtības, vienmēr iespējams izvēlēties universāla rakstura dāvanas: ziedus, šokolādes kārbas, aromātiskās sveces un līdzīgus nieciņus. Vēl labāks variants ir apmeklēt veikalu Pepco, lai iedvesmotos un atrastu vislabāko dāvanu Māmiņdienā.

Dažas citas Mātes dienas dāvanu idejas no Pepco

Meita pasniedz mātei ziedu pušķi

Smaržīgas dāvanas un jauki foto rāmji, protams, nav visi Pepco priekšlikumi Mātes dienas dāvanai. Mēs ļoti labi zinām, ka katra mamma ir atšķirīga, tāpēc katrai patiks kaut kas cits. Pepco plašajā sortimenta klāstā noteikti atradīsiet kaut ko atbilstošu! Varbūt kā dāvana noderēs:

  • Mīksti tekstilizstrādājumi piemēram, dekoratīvie spilveni, lai mamma ienestu svaigumu savā guļamistabā. Varbūt viņai var noderēt arī silts pleds vai jauni aizkari? 
  • Jauna blūze, kaklauts vai rokassoma – šāda izvēle Mātes dienā nevar būt nepareiza. Ja neesat pārliecināts, kāds izmērs būs īstais, izvēlieties drošus garderobes elementus, tādus kā oversize tipa kaklauts, rokassoma vai apģērbs.
  • Mājas vai virtuves piederumi – ja ziniet, ka Jūsu mamma sapņo par jauniem traukiem cepšanai, smalkām kafijas tasītēm vai citiem praktiska pielietojuma priekšmetiem, tā arī var būt lieliska dāvana mammai Mātes dienā.
  • Kosmētikas piederumi – piemēram, elegants spogulītis vai vannas istabas trauciņu komplekts, lai mamma varētu uzglabāt savu kosmētiku un citus vannas istabas piederumus. 
  • Ziedi, puķu podi un vāzes – ja Jūsu mamma pieder pie ziedu un skaistu priekšmetu mīļotājām, viņa noteikti priecāsies par ziediem dekoratīvā vāzē. Līdzīgu efektu panāksiet, iegādājoties telpaugu gaumīgā puķu podā. Šāda dāvana būs lieliski piemērota ne tikai Mātes dienai, bet arī kā dāvana dzimšanas dienā vai vārda dienā.

Apmeklējiet savu iecienīto Pepco veikalu, lai izpētītu visu mūsu piedāvājumu un atrastu kaut ko piemērotu savai mammai! Priecīgus svētkus!