Saturs:

  1. Iepazīstieties ar Līvu Lī!
  2. Ar ko izceļas jaunā kolekcija Pepco by Liv Lee?
  3. Botāniski motīvi jaunā sniegumā no Pepco!
  4. Atdzīviniet telpas interjeru ar jauno kolekciju Pepco by Liv Lee

Laipni lūgti pasaulē, kur radošums satiekas ar ideju bagātību jaunā un aizraujošā Pepco kolekcijā, kuras idejas autore ir Līva Lī. Kolekcijas elementu košās krāsas un organiskie motīvi ienesīs dabas skaistumu Jūsu mājoklī, pārvēršot ikdienas telpas mākslinieciskā oāzē. Atklājiet, kā šī unikālā kolekcija apvieno funkcionālu dizainu ar neskartas dabas tuvumu.

Iepazīstieties ar Līvu Lī!

Līva Lī ir austrāliešu māksliniece, kuras daiļrade pierāda, ka dekoratīvi lietišķā māksla var būt svaiga un oriģināla. Iedvesmojoties no vietējās dabas ainavām un augu valsts, Līva Lī savos darbos izmanto drosmīgas krāsas un unikālas formas, atspoguļojot dabas varenību ļoti autentiskā un netradicionālā veidā.

Līvas Lī stilu raksturo brīva, gandrīz rotaļīga pieeja augu, ziedu un augļu attēlošanai. Viņas darbos var ieraudzīt dīvaini izliektus banānus, krītošas tulpes vai nepareizas formas melones, kas no vienas puses, izsauc sejā smaidu, bet no otras puses mudina novērtēt dabas nepilnības. Mākslinieces radītie darbi skatītājos izraisa prieku un nostalģiju.

Pēc mārketinga, komunikācijas un sabiedrisko attiecību studijām Līva nolēma atgriezties pie savām radošajām saknēm. 2020. gadā viņa pameta Sidneju, lai pēc dažiem gadiem atgrieztos dzimtajā Portmakvorijas pilsētā un nostiprinātu savu māksliniecisko jūtīgumu, ļaujot vēl pilnīgāk iegremdēties mākslas pasaulē. Viņas tēvs, arī mākslinieks, būtiski ietekmēja Līvas agrīnos mākslinieciskā ceļa meklējumus.

Ar savu unikālo stilu un iesaistīšanos sociālos projektos, Līva Lī pierāda, ka māksla vienlaicīgi var būt gan skaista, gan noderīga. Viņas darbi rotā ne vien audeklus, bet arī ikdienas lietojuma priekšmetus, tādus kā spilvenus, dvieļus, gultas veļu, somas, T-krekluskrūzes, glāzes un šķīvjus

Māksliniece nemitīgi meklē jaunus izteiksmes veidus, lai ar saviem darbiem iepazīstinātu pēc iespējas plašāku auditoriju, vienlaicīgi saglabājot dziļi personisku raksturu. Sadarbība ar PEPCO Līvai Lī nozīmē iespēju sasniegt lielāku cienītāju pulku, bet mums tas ir tīrais prieks par saskarsmi ar tik māksliniecisku dvēseli, kā arī iespēja saviem klientiem piedāvāt absolūti unikāla dizaina dekorus.

Informatīvā ilustrācija par Līvu Lī un viņas daiļradi

Ar ko izceļas jaunā kolekcija Pepco by Liv Lee?

Jaunā kolekcija Pepco by Liv Lee uz citu fona izceļas ar Austrālijas dabas iedvesmotiem motīviem. Pārliecinieties pats, kā Austrālijas ainavu unikālās iezīmes tiek atspoguļotas šajā īpašajā dekoru kolekcijā!

  • Botāniskā daudzveidība – kolekcija iedvesmojas no Austrālijas augu valsts bagātības, izmantojot tādus augu motīvus kā eikalipts un banksija. Šie unikālie augi rakstu un aplikāciju formā tiek interpretēti uz tekstilizstrādājumiem, keramikas un stikla, radot unikālus un atpazīstamus dizainus.
  • Ainavu bagātība – no tuksneša smiltīm un mitriem lietus mežiem līdz valdzinošām okeāna piekrastēm — kolekcijas elementi atspoguļo Austrālijas dabas ainavu krāsu un formu bagātību, katram priekšmetam piešķirot dziļumu un daudzveidību.
  • Intensīva saules gaisma – spilgtas un dzīvīgas krāsu paletes izmantošana atspoguļo veidu, kādā dabiskā gaisma ietekmē krāsu uztveri Austrālijā, piedāvājot drosmīgas un izteiksmīgas krāsu kombinācijas.
  • Ar domu par ekoloģiju – kolekcija Pepco by Liv Lee uzsver rūpes par vides aizsardzību un ilgtspējīgiem risinājumiem, atspoguļojot Līvas Lī apņemšanos veicināt globālo vides apziņu ar modes palīdzību.

Katrs kolekcijas Pepco by Liv Lee elements ir ne vien Austrālijas kultūras un dabas atspoguļojums, bet arī apzināta izvēle tiem, kas novērtē mākslas pieskārienu ikdienas dzīvē un videi draudzīgu pieeju modei.

Botāniski motīvi jaunā sniegumā no Pepco!

Speciāli Pepco veidotā, aizraujošā Līvas Lī kolekcija, ir patiess cieņas apliecinājums dabai, kas apslēpts ikdienišķa lietojuma priekšmetos.

Mākslinieces daiļrade, kam raksturīgi krāsaini un botāniski motīvi, atspoguļojas plašā produktu klāstā, kas jebkuru interjeru piepildīs ar dzīvīgumu. Izteiksmīgi ziedi uz gultasveļas iztēlē rada vasarīga dārza noskaņu, bet dinamiski motīvi uz krūzēm un šķīvjiem jebkuru maltīti pārvērš nelielos svētkos. Ar mākslinieces roku rotātais stikls un keramika ir ne vien funkcionāli trauki, bet arī nelieli mākslas darbi, kas atdzīvina galdu un piešķir šarmu virtuves iekārtojumam.

PEPCO informatīvā ilustrācija - jaunās kolekcijas apraksts, kas tapusi sadarbībā ar Līvu Lī

Mājas tekstils no Liv Lee kolekcijas ir piedāvājums tiem, kuri savu mājokli vēlas papildināt ar dabas elementiem, vienlaikus neatsakoties no mūsdienīguma. Austrālijas floras iedvesmota dizaina spilveni lieliski iederēsies dzīvojamā istabā, harmoniski iekļaujoties šīs telpas bezrūpības un brīvības atmosfērā. Līva Lī dizaina, augstas kvalitātes gultasveļa būs oriģināls guļamistabas rotājums, lai katrs sapnis būtu kā pastaiga starp eksotiskiem augiem.

Ienesiet savā mājoklī elementus no Liv Lee kolekcijas, lai katru telpu pārveidotu par miera un atpūtas oāzi ar eksotikas piesitienu. Mākslinieces unikālais wonki stils, kurā katrai lapai un ziedlapiņai ir sava īpašā forma, atgādina par dabas nepilnīguma skaistumu un padara mājokli daudz mājīgāku un personiskāku. Tas ir daudz vairāk par kārtējo interjera elementu kolekciju! Tas ir ielūgums uz pasauli, kurā daba satiekas ar funkcionalitāti un estētiku, sagatavojot vietu ikdienas priekam un atpūtai.

Līvas Lī wonki stilā ieturētais estētisma koncepts uzsver lietu vienkāršību, pieticību un nepilnību skaistumu. Tiek novērtētas lietas, kas ir organiskas, neapstrādātas un patiesi autentiskas. Stilu raksturo minimālisma pieeja, novērtējot nesarežģītu skaistumu ikdienas priekšmetos un dabas materiālos, piemēram, kokā, akmenī vai keramikā. Svarīgi ir pievērst uzmanību katra priekšmeta vai virsmas detaļām un unikālajām iezīmēm. Wonki stils norāda uz dziļāku dzīves filozofiju, kas mudina pieņemt tās mainīgumu, nepilnīgumu un nepastāvību.

Aplūkojiet visus mājokļa dekorus, kas pieejami Pepco veikalos.

Atdzīviniet telpas interjeru ar jauno kolekciju Pepco by Liv Lee

Līvas Lī projektētā jaunā Pepco dekoru kolekcija ir patiess baudījums sajūtām un uzmundrinoša radošas enerģijas vēsma tieši no Austrālijas zemes sirds. Katrs kolekcijas elements ir sinonīms radošumam un oriģinalitātei. Pepco piedāvāto tekstilizstrādājumu un dekoru dzīvīgās krāsas un organiskās formas piešķirs viesistabai, guļamistabai, virtuvei un ēdamistabai unikalitātes un mākslinieciskā svaiguma atmosfēru.

Nav labāka veida mājokļa pārveidošanai, kā ieviest akcentus, kas vizuāli sasaucas ar dabu. Līvas Lī kolekcija ir veltījums skaistuma, dabas un mūsdienīgas mākslas cienītājiem, kuri vienlaikus novērtē ekoloģiskus risinājumus. Līvas Lī radītie dizaina elementi ir paredzēti dažādām gaumēm un vajadzībām, kā arī  lieliski piemēroti visiem dizaina entuziastiem, kuri sev apkārt izvēlas skaistas un kvalitatīvas lietas.

Līvas Lī radītās kolekcija ir personīgā stila un apzinātu dizaina priekšmetu izpausme. Sviniet katru dienu, ļaujot sevi ikdienā ieskaut mākslas priekšmetiem, kuru galvenais uzsvars un iedvesmas avots ir daba. Ļaujiet savam interjeram uzplaukt kopā ar mums!