Saturs:

  1. Kādu dāvanu izvēlēties bērna pirmajā dzimšanas dienā?
  2. Dāvana pirmajā dzimšanas dienā, tas vēl nav viss, par ko vajadzētu atcerēties

Bērna dzimšanas diena ir īpašs notikums, ko visbiežāk svin ģimenes lokā. Bērna pirmajā dzimšanas dienā ir nepieciešama rūpīgi izvēlēta dāvana, kas var būt praktiska vai parasta piemiņas lieta. Ja jūs meklējat iedvesmu, lai iegādātos lielisku dāvanu viengadniekam, jūs esat īstajā vietā! 

Kādu dāvanu izvēlēties bērna pirmajā dzimšanas dienā?

Dāvanas vienu gadu svinībām var iedalīt vairākās kategorijās, tostarp praktiskās, rotaļlietu un piemiņas dāvanās. Pirmkārt, ir vērts apsvērt, kādu budžetu varat atvēlēt dāvanai un kāds dāvanas veids būs piemērotākais.

Praktiskas dāvanas īpaši novērtēs mazuļa vecāki – galu galā mazs bērns atnāk ar tik daudz jaunām vajadzībām un izaicinājumiem. Ja jums patīk dāvināt piemiņas lietas, kas patiešām noder ikdienā, izvēlieties praktisku dāvanu viengadniekam. Lūk, piemēri:

  • Sedziņa, barošanas pudelīšu komplekts, mazuļa trauki – tās ir lieliskas piemiņas lietas un praktiski zīdaiņa aksesuāri, kas arī nemaksā daudz. Tos atradīsiet Pepco piedāvājumā par lieliskām cenām.
  • Bērnu apģērbs – jūsu mazuļa drēbju skapī nekad nevar būt par daudz drēbju. Ikviens, kuram ir bijusi saskarsme ar gadu vecu bērnu, lieliski zina, cik bieži mazulis ir jāmaina. Jauni romperi, džemperis vai T-kreklu komplekts ir lietas, kas noteikti noderēs. Atcerieties, drēbes vienu gadu vecam bērnam  vajadzētu iegādāties ar nelielu izmēra rezervi. Tās plašā izvēle, protams, gaida jūs mūsu sortimentā.
  • Aprīkojuma elementi bērnistabai – ja zināt, ka mazuļa istabā vēl kaut kā pietrūkst, tieši šāds elements var būt dāvana viengadniekam. Burvīga naktslampiņa, karuselis virs gultas vai mīksts rotaļu paklājs, tie ir priekšmeti, kurus var veiksmīgi iegādāties kā pirmās dzimšanas dienas dāvanu. 

Rotaļlietu dāvanas ir pavisam cita preču grupa, kas noteikti sagādās prieku bērnam, raisīs zinātkāri par pasauli un nodrošinās izklaidi. Ja dodat priekšroku šāda veida dāvanām, apsveriet iespēju iegādāties:

  • Sensorās rotaļlietas – tādas, kas rosina bērnā zinātkāri, ietekmējot viņa maņas (galvenokārt taustes, bet arī dzirdes un redzes sajūtu). Pārdošanā jūs atradīsiet daudz sensoro dēļu un paklājiņu, kā arī mazākas šāda veida rotaļlietas.
  • Izglītojošas rotaļlietas – tā var būt jebkura veida šķirotājs, bet arī speciāls izglītojošs dēlis vai cita veida rotaļlieta, kas rosina bērna radošumu un manuālās prasmes un pozitīvi ietekmē viņa attīstību.
  • Mīļmantiņas – jeb galvenās, bet ļoti iecienītas zīdaiņa rotaļlietas. Mīļmantiņa ātri vien var kļūt par bērna mīļāko priekšmetu, ar kuru mazulis vēlēsies gulēt un ņemt līdzi visur. Pepco jūs atradīsiet plašu mīļmantiņu un šāda veida samīļojamu rotaļlietas izvēli par lieliskām cenām.

Pepco infografika par to, kas patīk viengadniekiem

Piemiņas dāvanas nav tipiskas rotaļlietas vai priekšmeti ikdienas lietošanai, bet tām var būt raksturīga sentimentāla un piemiņas  vērtība. Šāda dāvana gadu vecam mazulim vai viņa vecākiem nenoderēs tiešā veidā, taču tā var izrādīties ļoti vērtīgs piemiņas priekšmets nākotnē. Ja jums patīk dāvināt šādas dāvanas, iespējams to ņemt vērā:

  • Albums, fotogrāmata vai rāmis ar mazuļa fotogrāfiju – šāda veida piemiņas lietu bērns, visticamāk, novērtēs tikai pēc ilgāka laika. Tomēr tas ir ļoti jauks ģimenes suvenīrs.
  • Personalizēta dāvana – piemēram, ar gravējumu vai apdruku. Gadu vecam bērnam ļoti bieži tiek pirktas mazas karotītes, kurās iegravēts bērna vārds un dzimšanas datums. Populāras ir arī personalizētas bērnu rotaslietas.

Neatkarīgi no tā, kādu dzimšanas dienas dāvanas veidu izvēlaties, atcerieties, ka šo jautājumu vienmēr varat saskaņot ar bērna vecākiem. Iespējams, ka par dāvanu viņi jums sniegs dažas papildu idejas.

Dāvana pirmajā dzimšanas dienā, tas vēl nav viss, par ko vajadzētu atcerēties

Gadu vecs zēns savā dzimšanas dienā tur rokās šokolādes kūkas gabalu

Vai jums jau padomā ir kāda interesanta dāvana bērnam, viņa pirmajā dzimšanas dienā? Tas ir lieliski! Laiks izvēlēties iepakojumu un… apsveikuma atklātni! 

Neaizmirstiet nopirkt dzimšanas dienas atklātni ar novēlējumiem viena gadiņa jubilejā. Varat izlemt par tādu pirkumu, uz kuram jau ir nodrukātas vēlmes, vai tādu, kas jāpapildina. Dzimšanas dienas atklātne ir lielisks piemiņa lieta. Neatsakies no tās dāvināšanas, ja nedāvini bērnam naudu – atklātne nav banknošu iesaiņojums, bet gan piemiņas detaļa, kas var kļūt par jauku piemiņas dāvanu bērnam.

Dzimšanas dienas dāvanu iesaiņojumu vislabāk iegādāties tikai pēc tam, kad būsiet izvēlējušies pašu dāvanu, jo tad būsiet pārliecināti, cik daudz dāvanu papīra jums vajag vai cik lielu dāvanu maisiņu izmantot. Krāsains papīrs, apdrukāti svētku maisiņi, kokardes un lentes – to visu varat atrast Pepco veikalā! Piedāvājam dāvanu iesaiņošanas materiālus par ļoti pieņemamām cenām, jo svarīgākais ir pati dāvana un notikums, ko jūs atzīmējat.