Saturs:

  1. Ko iegādāties dāvanai Bērnu dienā?
  2. Bērnu diena – dāvanas visjaunākajiem kopā ar Pepco
  3. Bērnu diena – Dāvanas pirmsskolas un skolas vecuma bērniem
  4. Kādu dāvanu Bērnu dienā izvēlēties pusaudzim?
  5. Ko iegādāties pusaudzim Bērnu dienā?
  6. Ko iegādāties pusaudzei Bērnu dienā?
  7. Ko iegādāties pieaugušam bērnam Bērnu dienā?

Vecāki lieliski zina, ka pasaulē nav nekā skaistāka un vērtīgāka par starojošu bērna smaidu. Katru dienu cenšamies darīt visu iespējamo, lai nodrošinātu mūsu bērniem mierīgu un bezbēdīgu bērnību, pilnu ar laimīgām atmiņām. Tomēr gadā ir viena īpaša diena, kuru ir vērts atzīmēt. Tā, protams, ir Bērnu diena! 

Bērnu diena ir tepat aiz stūra, bet Jums joprojām nav idejas dāvanai? Nākam palīgā! Pepco atradīsiet plašu un interesantu rotaļlietu klāstu, kas būs lieliska izvēle Bērnu dienas dāvanai.

Ko iegādāties dāvanai Bērnu dienā?

Pirms ķeraties pie modernas rotaļlietas, padomājiet, vai tā tiešām ir pareizā izvēle? Vislabākās dāvanas ir tās, kas ir pielāgotas bērna pašreizējām interesēm. Tāpēc izvēlieties lietas, kas:

  • ir saistītas ar bērna interesēm;
  • sagādās bērnam pārsteigumu;
  • patiks bērnam.

Vēlme iegādāties praktiskas vai ar zinātni, nevis izklaidēm, saistītas dāvanas, ir milzīga. Tomēr jāatceras, ka dāvanai ir jāsagādā prieks un jābūt atbilstošai bērna vecumam.

Bērnu diena – dāvanas visjaunākajiem kopā ar Pepco

Meklējat dāvanu mazulim, kurš svin vienu no savām pirmajām Bērnu dienām? Pepco atradīsit daudz aizraujošu ideju. Lūk, dažas no tām:

  • Mīksta sedziņa ar bērna iemīļotajiem pasaku tēliem.
  • Grabulītis, graužammantiņa vai mīļlupatiņa.
  • Rotaļlietas, kas piemērotas bērna vecumam, piemēram, mīkstās mantiņas vai attīstošas spēles visjaunākajiem. 
  • Krāsaini plastmasas trauki rotaļlietu, spēļu un citu piederumu uzglabāšanai.

Kā redzat, ideju netrūkst, ko iespējams iegādāties Bērnu dienā. Bet ko izvēlēties skolas vecuma bērnam vai pusaudzim?

Bērnu diena – Dāvanas pirmsskolas un skolas vecuma bērniem

Smaidīgu bērnu bariņš rotaļājas parkā

Lai gan var šķist vilinoši skolas vecuma bērnam iegādāties krāsainu mugursomu vai jaunu penāli, ja tas neatbilst Jūsu bērna pašreizējām interesēm, labāk izvēlēties kaut ko citu. Bērnu diena iekrīt 1. jūnijā – mācību gada noslēguma dienā. Tas ir notikums, kuru vērts atzīmēt ar dāvanu, kas sagādā prieku, bet ne vienmēr ir saistīta ar mācībām. 

Izņēmums ir situācijas, kad bērns patiešām sapņo par jaunu penāli ar sava iecienītākā varoņa tēlu vai modernu mugursomu. Pepco atradīsiet dažādas lietas, kas būs lieliska dāvana Bērnu dienā pirmsskolas vai skolas vecuma bērnam:

  • Radošas rotaļlietas, kas piemērotas bērna vecumam, piemēram, klucīši vai dažāda veida attīstošās spēles.
  • Kolekcionējamas figūriņas ar pasaku un filmu tēliem un to, kas bērniem patīk visvairāk.
  • Lelles, automašīnas un daudzas citas rotaļlietas.
  • Puzles un spēles.

Jūsu bērns atrodas nemitīgā kustībā un Jums liekas, ka viņā slēpjas neizsīkstošas enerģijas avots? Noteikti ņemiet to vērā, meklējot piemērotu Bērnu dienas dāvanu. Vai Jūsu bērnu visvairāk iepriecinās rotaļlietas un piederumi, kas palīdz atklāt jaunus apvāršņus vai attīstīt tos, kurus jau pazīst. Pepco ir sagatavojis dažus piedāvājumus, kuriem vienaldzīgo nebūs: bumbas, lecamauklas, lecamgumijas un daudz kas cits! 

Kādu dāvanu Bērnu dienā izvēlēties pusaudzim?

Bērnu dienu ar nepacietību gaida ne tikai mazie bērni. Ja bērns jau ir pusaudzis, Jūs noteikti varat paplašināt radošo ideju klāstu. Šajā gadījumā parastās rotaļlietas vairs nebūs piemērotas, bet iespējams izvēlēties ar pusaudža interesēm saistītas, daudz specifiskākas lietas. Viedtālruņi, planšetdatori, bezvadu austiņas vai Bluetooth skaļruņi ir pusaudžu vidū ļoti populāras dāvanas. Ja pusaudzim patīk fiziskās aktivitātes, apsveriet iespēju iegādāties sporta aprīkojumu, piemēram, basketbola bumbu, skrituļdēli vai skrejriteni. 

Ko iegādāties pusaudzim Bērnu dienā?

Tas ir atkarīgs no viņa interesēm! Ne katrs zēns priecāsies par datorspēli vai jaunu skrituļdēli. Piemeklējiet dāvanu atbilstoši bērna interesēm. Ja tās bieži mainās vai nav konkrētas, noderēs dāvana no apģērbu kategorijas. Interesanta ideja zēnam var būt moderni sporta džemperi, ar iecienītāko filmu vai seriālu varoņiem, vai arī krekli ar interesantu uzdruku. To visu atradīsiet Pepco! 

PEPCO informatīva ilustrācija: Dāvana pusaudzim Bērnu dienā 

Ko iegādāties pusaudzei Bērnu dienā?

Dāvanas izvēle pusaugu meitenei var būt īsts izaicinājums. Atkarībā no viņas interesēm un ieradumiem, varat izvēlēties sapņu kleitu, bikses vai apavus, kā arī efektīvu somu, jaunu iecienītākās autores grāmatu vai galda spēli. Pieskaņojiet dāvanu pusaudzes interesēm un tam, vai tā viņai tiešām noderēs un patiks. 

Daudzi vecāki nespēj izlemt, ko iegādāties savam bērnam Bērnu dienai, lai dāvana sagādātu prieku un pārsteigumu. Tomēr neviens nepazīst Jūsu bērnu labāk par Jums, tāpēc meklējiet papildu iedvesmu savā ikdienas dzīvē. Padomājiet par to, ko Jūsu bērnam patīk darīt brīvajā laikā – spēlēt spēles vai skatīties animācijas filmas? Bērnu aizraušanās var būt īslaicīgas un mainīgas, taču to apzināšanās vienmēr palīdz būt gatavībā ar ideju dāvanai ne tikai Bērnu dienā.

Ko iegādāties pieaugušam bērnam Bērnu dienā?

Vai Jūsu bērns jau sen ir izlidojis no ģimenes ligzdiņas? Viņš joprojām ir Jūsu bērns, tāpēc neaizmirstiet apsveikt Bērnu dienā. Pepco piedāvā dažas idejas, ko iegādāties pieaugušam bērnam!

  • Interjera elementi – ja Jūsu bērns jau dzīvo atsevišķi, viņam joprojām var trūkt dažādi interjera elementi: mīksta sega, dekoratīvi spilveni vai skaistas laternas un vāzes.
  • Gultasveļa vai trauki – tā ir vēl viena praktiska rakstura dāvana. Elegantas gultasveļas komplekts noderēs ikvienā mājoklī, gluži tāpat kā šķīvji vai galda piederumi.
  • Biļete uz kopīgu pasākumu – piemēram kino, teātri vai koncertu. Cik ilgs laiks ir pagājis, kopš jūsu pēdējās kopīgās iziešanas, kas nav saistīta ar iepirkšanos vai citu lietu kārtošanu? 

Tā vietā, lai domātu, ko iegādāties savam pieaugušajam bērnam Bērnu dienā, apmeklējiet Pepco veikalu vai izvēlieties biļetes uz kopīgu pasākumu un sagādājiet viņam pārsteigumu!