Saturs:

  1. Dāvanas aktīvam tētim
  2. Eleganta ideja dāvanai tētim

Lielākajai daļai no mums tētis ir viens no svarīgākajiem cilvēkiem mūsu dzīvē – jau no paša sākuma. Viņa vērīgajā un maigā acī mēs speram pirmos soļus, apgūstam jaunas prasmes un apgūstam jaunas dzīves mācības. Vai jūs meklējat dāvanu ideju tētim? Pepco atradīsiet daudz interesantu piedāvājumu – pārbaudiet, kas jūsu Tētim patiks visvairāk! 

Dāvanas aktīvam tētim

Vai tavs Tētis aizraujas ar sporta sacensībām un labprāt tajās piedalās? Vai viņam patīk pastāvīgi būt kustībā un atklāt jaunas vietas? Izvēloties dāvanu Tēvam, varat to piemeklēt no šāda viedokļa. Uzdāvini Tētim ko tādu, kas viņam ļaus attīstīt sporta vai tūrisma aizraušanos – viņš noteikti būs priecīgs! Pepco piedāvājumā ir daudz interesantu sīkrīku un aksesuāru, kas lieliska noderēs kā piemiņas dāvana aktīvam tētim.

Pepco infografika par dažādiem Tēva dienas datumiem Eiropā

Dažas idejas sportiskām dāvanām tētim:

  • Sporta apģērbs – neatkarīgi no tā, vai Tavam tētim patīk pavadīt laiku sporta zālē vai skatīties sporta sacensības uz ērta dīvāna, viņš noteikti priecāsies ieraudzīt ērtas treniņbikses, apdrukātu T–kreklu ar uzrakstu vai sporta kreklu. Tās ir gatavas un pārbaudītas dāvanu idejas tēvam, kuras varat atrast Pepco.
  • Termokrūze vai ūdens pudele – šāda veida aksesuāri noderēs ikvienam, kas piekopj aktīvu dzīvesveidu. Tie ir sīkrīki Tētim, kurus viņš var izmantot gan treniņā vai pastaigā, gan darbā vai mājās.
  • Pusdienu kastīte – šī prece nesaistās ar sportu, bet tā ir šķietamība. Ikviens, kas rūpējas par savu formu, lieliski zina, cik svarīgi ir ēst veselīgi. Pareizi izvēlēta kastīte vai kastīšu komplekts ir ideāla dāvana Tētim! 

Šīs ir tikai dažas no veselas virknes preču, kuras varat izvēlēties, ja nepieciešama praktiska un tematiska dāvana Tētim. Apmeklējiet Pepco veikalu, lai gūtu vēl vairāk iedvesmas. 

Sentimentālas dāvanas tēvam

Ja Jūsu tētis ir romantiska, sapņaina un nedaudz sentimentāla dvēsele, vislabāk viņam uzdāvināt ko patiešām personisku – piemēram, Jūsu kopīgās fotogrāfijas, kas ierāmētas skaistā foto rāmītī vai ievietotas pievilcīgā albumā. Pepco jūs atradīsiet plašu šāda veida produktu izvēli:

  • Foto rāmji – ideāli piemēroti Tētim, ja tajos uzreiz ievietojat Jūsu kopīgo savu fotoattēlu. Varat izvēlēties vienu jebkura izmēra un stila sienas vai stāvošu rāmi vai apsvērt iespēju iegādāties vairākus, lai izveidotu ģimenes fotoattēlu kolāžu.
  • Augs podos – dažiem ļoti patīk augu audzēšana mājas apstākļos. Ja arī Tavs tētis pieder šai grupai, izvēlies viņa mīļāko ziedu un pievilcīgu puķu podu. Augi podos ir lieliska un universāla dāvana tētim dzimšanas vai vārda dienā. Pepco veikalā Jūs atradīsiet ļoti plašu puķu podu un vāžu izvēli – kāds no tiem noteikti patiks Jūsu tētim. 

Neesat pārliecināts, vai jūsu Tēvam patiks kāds no šiem ieteikumiem? Mēs labi zinām, ka katrs tētis ir atšķirīgs, un ideālās dāvanas izvēle neapšaubāmi ir ļoti individuāla lieta. Plašajā piedāvājumā Jūs noteikti varēsiet atrast kaut ko tieši Jūsu Tētim. Apmeklējiet savu iecienītāko Pepco veikalu, lai redzētu visas mūsu kolekcijas un uzdāviniet Tētim kaut ko tādu, kas noteikti atbilstu viņa gaumei.

Eleganta ideja dāvanai tētim

Tēvs apskauj savus divus bērnus Tēva dienā un tur dāvanu rokās

Vai tavs tētis ir elegances cienītājs? Lieliski! Pepco atradīsi klasisku un stilīgu dāvanu tētim par saprātīgu cenu! Nepieciešama iedvesma? Lūk, tās ir šeit:

  • Elegantas zeķes – tā ir mūsu specialitāte! Piedāvājumā Jūs sagaida klasiskas zeķes (ideāli piemērotas uzvalkam), kā arī rakstainas un zemāka piegriezuma zeķes. Tas viss dažādos izmēros un krāsās. Atliek tikai iesaiņot to un dāvana Tētim ir gatava! Visus nepieciešamos materiālus dāvanas iesaiņošanai atradīsiet arī mūsu veikalā!
  • Krūze – daudzi cilvēki ir ļoti pieķeras savām iecienītākajām kafijas vai tējas krūzēm. Šeit liela nozīme ir sentimenta jautājumiem, tāpēc krūzes iegāde šķiet tik lieliska ideja. Šāda veida dāvana var būt gan eleganta, gan praktiska. Pie Pepco Jūs atradīsiet ļoti plašu dažādu stilu un krāsu krūzes un krūzītes. Šeit jūs varat viegli atrast krūzi Tētim vai jebkuram citam gadījumam.
  • Klasisks džemperis – mūžīgs vīriešu garderobes elements, kas derēs arī kā dāvana Tētim. Ja viņš nav trikotāžas cienītājs, vienmēr varat izvēlēties kādu citu vīriešu apģērba elementu vai iespaidīgus un elegantus aksesuārus. 

Ideālas dāvanas atrašana tētim var šķist sarežģīta, taču tas ir tikai šķietami. Ja zināsiet, kādas ir viņa intereses un personība, ar šo uzdevumu tiksiet galā bez problēmām. 

Pērkot dāvanu Tētim:

  • Pievērsiet uzmanību tam, lai tā atbilstu viņa interesēm – šī ir pārbaudīta recepte ideālai dāvanai jebkuram gadījumam, un ne tikai tētim.
  • Uzreiz apsveriet, cik daudz varat iztērēt šim mērķim – nav jēgas tērēt laiku, meklējot dāvanas  starp pārāk dārgiem produktiem.
  • Vadies pēc tēta gaumes, nevis savas – mēģini iejusties viņa lomā un padomā, vai viņam patiešām patiks izvēlētā krūze, rāmis vai vāze.

Atcerieties to, ka daudz svarīgāk par dāvanu tētim ir atcerēties savu tēvu ne tikai svētkos. Pie Pepco jūs atradīsit ideālas dāvanas!