Iecienītās preces

Mans veikals

0

“Pepco” pievienojies “Better Cotton”

”Better Cotton” ir viena no lielākajām bezpeļņas organizācijām, kas palīdz kokvilnas audzētājiem pāriet uz videi draudzīgākām un sociāli ilgtspējīgākām lauksaimniecības metodēm. Tikai no 2019. līdz 2020. gadam visā pasaulē BC ir strādājusi ar 2,4 miljoniem lauksaimnieku un apmācījusi viņus efektīvi izmantot ūdeni, rūpēties par augsnes veselību un dabiskajiem biotopiem, samazināt kaitīgāko ķīmisko vielu izmantošanu un ievērot darbinieku tiesības un labklājību.

Drīzumā mūsu veikalos uz produktiem varēsiet atrast ”Better Cotton” logotipu. Tomēr tas nenozīmē, ka marķētie produkti ir izgatavoti no BC kokvilnas. Kokvilna, kas iegūta, izmantojot programmu ”Better Cotton”, ceļā no lauka līdz galaproduktam tiek sajaukta ar citu kokvilnu. To sauc par masas līdzsvara sistēmu. Tas ir tāpat kā atjaunojamās enerģijas pirkšana – pērkot atjaunojamo enerģiju, jūs veicināt tīrākas enerģijas ražošanas izaugsmi, nevis nodrošināties ar konkrēta veida elektrību jūsu kontaktligzdās.

Līdz 2025. gadam ”Pepco” vismaz 25% kokvilnas iegūsim, izmantojot ”Better Cotton”.

Iegādājoties kokvilnu no BC, mēs piedalāmies kokvilnas ražošanas standartu paaugstināšanā, kā arī palīdzam lauksaimniekiem un vietējai videi. Vairāk lasiet vietnē: https://bettercotton.org/

Kopīgot:

Kāpēc ir vērts iepirkties Pepco?

Mēs esam tuvu Jums

Vairāk nekā 30 veikalu visā valstī.

Vienmēr zemas cenas

Pepco Jūs atradīsiet visu vajadzīgo zemās cenās.

Plaša izvēle

Pepco Jūs atradīsiet plašu preču klāstu sev, ģimenei un mājai.

Pērciet bez bailēm

Jums ir tiesības atgriezt preces 30 dienu laikā jebkurā veikalā valstī.